Hyrule Warriors Legends v pětiminutovém traileru
Novinka Hyrule Warriors Legends v pětiminutovém traileru

Hyrule Warriors Legends v pětiminutovém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Představí se nám velmi mnoho hratelných postav.

Reklama

Společnost Koei Tecmo vydala nový, pětiminutový trailer na 3DS verzi mlátičky Hyrule Warriors Legends. Jde o upgradovaný port původně Wii U hry Hyrule Warriors. V Japonsku tato kapesní verze vychází pod názvem Zelda Musou: Hyrule All-Stars už 21. ledna, my se ji v Evropě dočkáme sice až 25. března, ale už teď se díky tomuto traileru můžete podívat na všechny hratelné postavy. A to jak na staré, tak i nové.

Mezi nimi najdete tyto bojovníky: Link, Impa, Volga, Wizzro, Sheik, Lana, Cia, Darunia, Ruto, Midna, Zant, Agitha, Fi, Ghirahim, Zelda, Ganondorf, Kid Link a Tingle. Mezi nově přidanými pak jsou: Linkle, Tetra, The King of Hyrule, Toon Link, Kid Link a Skull Kid.

Představen je zde také nový systém My Fairy, což je funkce, která vám umožní vylepšit si svou vlastní vílu. Tu lze obléci do kostýmů a nakrmit jídlem, získáte v adventurním režimu. Tuto vílu si s sebou můžete vzít do boje a využívat její magii. Každá víla má své vlastní schopnosti takže je důležité vybrat si tu, která vám bude vyhovovat nejvíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama