I The Elder Scrolls sága se dočká vlastní kuchařky
Novinka I The Elder Scrolls sága se dočká vlastní kuchařky

I The Elder Scrolls sága se dočká vlastní kuchařky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Kdysi jsem byl dobrodruh jako ty, ale pak jsem si radši upekl bábovku.

Reklama

Kuchařky na motivy videoher možná nejsou úplně běžně vídaná záležitost, na druhou stranu nejsou ani extrémně vzácným úkazem. Stačí si vzpomenout na kuchařku Falloutu, Assassin‘s Creed či World of Wacraft, která vyšla i u nás. A zanedlouho je doprovodí sága The Elder Scrolls, která vzniká ve spolupráci Bethesdy a Insight Editions, přičemž bude v zahraničních obchodech k dostání od 26. března. Vznik knihy odhalil server IGN.

Recept na zažehnání průšvihu jménem Fallout 76, který by se Bethesdě jistě hodil nejvíc, v knize The Elder Scrolls: The Official Cookbook nenajdete. Spíše se můžete řídit více než 60 recepty, díky nimž je možné připravit celou řadu pokrmů známých ze světa a jednotlivých dílů The Elder Scrolls. Kuchařka se tedy neomezuje jen na Skyrim, který se nabízí jako aktuálně nejúspěšnější a nejviditelnější díl. Nechybí třeba ani recepty na jídla známá spíše z Morrowindu či ze stolů příslušníků různých ras, ať už jde o Nordy, Khajiity nebo Bosmery.

Jednotlivé recepty jsou navíc rozděleny podle obtížnosti, takže pokud si netroufáte na ikonickou bábovku, můžete zkusit třeba imperiální houbovou omáčku. A jestli máte raději čtení než vaření, případně se rádi dozvíte něco zajímavého o světě The Elder Scrolls, tak právě kvůli takovým jako vy jsou jednotlivé pokrmy (nebo nápoje) doplněny popisem přibližujícím jejich původ či účel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama