Immortals of Aveum Novinka Immortals of Aveum od EA dostalo novou ukázku a datum vydání

Immortals of Aveum od EA dostalo novou ukázku a datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na hře se podílí autoři Call of Duty a Dead Space.

Reklama

Společnost Electronic Arts zveřejnila první plnohodnotný trailer z připravované akce Immortals of Aveum. Hra vzniká v nově zformovaném studio Ascendant, jehož členové se v minulosti podíleli na sérií jako Call of Duty nebo Dead Space. V čele amerického vývojářského týmu stojí Bret Robbins, který se z pozice kreativního ředitele podílel na vývoji prvního Dead Space a trojice dílů značky Call of Duty (Modern Warfare 3, Advanced Warfare a WW2).

Immortals of Aveum nabídne singleplayerový zážitek z pohledu první osoby zasazený do fantasy světa se sci-fi elementy. Z pohledu soubojového systému titul sází na magii a speciální útoky hlavního protagonisty, čímž může připomínat titul Ghostwire: Tokyo od studia Tango Gameworks.

Vývojáři dále lákají na příběhovou kampaň s délkou 25 hodin, rychlé souboje ve stylu série DOOM a celkem 25 kouzel, které nahrazují klasické zbraně na dálku. Chybět nebudou ani logické pasáže, průzkum prostředí a prvky z metroidvania žánru.

Ve výše přiložené ukázce můžete kromě střípků se samotného hraní vidět také příběhové animace s několika postavami. Dozvěděli jsme se také přesné datum vydání, které bylo stanovena na 20. července. V tento den hra vyjde na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Titul pohání Unreal Engine 5 a vzniká v rámci programu EA Originals, pod jehož hlavičkou v minulosti vyšly hry jako It Takes Two, Unravel nebo Wild Hearts.

Immortals of Aveum od EA dostalo novou ukázku a datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama