Novinka Impozantní modifikace pro Morrowind láká videem k návratu do Tamrielu

Impozantní modifikace pro Morrowind láká videem k návratu do Tamrielu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Ani po dvaceti letech práce nekončí.

Reklama

Komunita okolo některých her jen tak neumírá. Nádherný příkladem jsou tvůrci modifikace pro legendární Morrowind. Vývoj Tamriel Rebuilt probíhá už v podstatě celý dvacet let během nichž se jejím tvůrcům podařilo přidat k gigantickému ostrovu Vvardenfell, jenž je dějištěm The Elder Scrolls 3: Morrowind velkou část pevniny tvořící slavnou bažinatou provincii jakožto celek. Aktuálně do herního světa dvojice rozsáhlých lokací, do nichž je možné vyrazit.

Impozantní modifikace pro Morrowind láká videem k návratu do Tamrielu

Dominions of Dust vás vezme do obchodního přístavu ležícího na jihozápadní části Vvardenfellu. Město nemá být tím jediným, co v této lokaci najdete. Krom něj vám má být nabídnut také jeho okolí se soupeřícími klany a starodávnými ruinami. Druhé destinace Embers of Empire představuje předělané západní pobřeží poloostrova Elvanni, jež není úplně přátelským místem. Spíše naopak. Zamířit by do něj měla jen ta nejodvážnější cháska. Celkově má přidaný prostor hráčům nabídnout trojnásobně velký prostor oproti tomu co nabízela vlkodlačí expanze Bloodmoon.

Vedle nových lokací se můžete těšit také na trojici zásadních frakcí, 200 úkolů a bezpočet oprav. Měřítko odvedené práce je vskutku masivní. Cesta Tamriel Rebuilt navíc podle všeho není u konce. Tvůrci tohoto režimu pro něj připravují další rozšíření, která expandují herní svět. Pokud vás zaujal, tak všechny potřebné informace a soubory k jeho hraní, naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama