Indiana Jones od Machine Games by mohl vyjít již letos
Novinka Indiana Jones od Machine Games by mohl vyjít již letos

Indiana Jones od Machine Games by mohl vyjít již letos

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podrobnosti se dozvíme příští týden.

Reklama

V úterý Microsoft oznámil přesný termín nadcházející konference s názvem Developer Direct, která proběhne příští čtvrtek 18. ledna ve 21:00. Na akci se objeví například fantasy RPG Avowed od Obsidianu, strategie Ara: History Untold od Oxide Games nebo akční adventura Senua’s Saga: Hellblade 2 od studia Ninja Theory. Trojlístek těchto titulů navíc doplní očekávaná hra z univerza Indiana Jonese, na které již několik let pracuje studio Machine Games. Tento švédský tým si hráči spojují především s posledními díly série Wolfenstein.

Z herního Indiana Jonese jsme zatím viděli pouze tři roky starý teaser, což by mohlo naznačovat, že nás od vydání ještě přece jenom nějaký ten pátek dělí. Dle informací známého insidera Toma Hendersona z magazínu Insider Gaming se ale hry dočkáme ještě v průběhu letošního roku. Microsoft přitom dle Hendersona původně doufal, že se titul podaří vydat už ve fiskálním roce 2022. Komplikace související s koronavirovou pandemií ale měly vydání posunout na rok 2024. Nelze tedy vyloučit, že se kromě slibované více než 10 minut dlouhé ukázky dočkáme také přesného data vydání.

Další insider s přezdívkou Kurakasis pro změnu poukázal na nově zaregistrovanou ochrannou známku společností Disney s názvem Indiana Jones and the Great Circle, což by mohl být název chystané hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama