Indie hra Lost Ember vypadá naprosto úchvatně
Novinka Indie hra Lost Ember vypadá naprosto úchvatně

Indie hra Lost Ember vypadá naprosto úchvatně

Jan Kalný

Jan Kalný

12

Budete muset ovládat různá zvířata a odhalovat ruiny dávno zapomenuté civilizace.

Reklama

Čas od času se objeví nezávislé hry, které dokážou zaujmout svou grafikou, nápadem nebo hudbou. A občas se objeví hry, které zaujmou všemi třemi věcmi. Jednou takovou je i nová hra Lost Ember od nezávislého týmu Mooneye Studios.

V Lost Ember se vžijete do role vlka, který je schopný se vtělit do jiných zvířat a s vaším společníkem budete muset objevovat ruiny staré civilizace.

„Vlk je majestátní, rychlý a hbitý, perfektní k probíhání lesem, objevování světa a lovení ostatní zvěře, která na své cestě objeví. Tato zvířata lze ovládat a v některých momentech jsou jejich schopnosti velmi důležité. Vyleťte nad koruny stromů jako papoušek, ponořte se do hlubin jako ryba a kopejte si cestu do dalších částí jako krtek - možností, jak se někam dostat, je spousta,” dočteme se na oficiálním webu.

Příběh hry se týká především objevování tajemství již zmíněné civilizace Machu Kila. Nutno také podotknout, že o hudbu (jejíž ukázku lze slyšet v traileru) se postarali Craig Conner, který pracuje jako music director na sérii GTA, a Will Morton, který také pracoval na sérii GTA jako supervizor dialogů a designér zvuku.

Datum vydání zatím nemáme, ale autoři budou spouštět kampaň na Kickstarteru. Tu ale nespustí, dokud nebudou mít pět tisíc odběratelů jejich newsletteru. Je to tedy jenom otázka zadání vašeho e-mailu na oficiálních stránkách dole.

Uvidíme, co se se hrou stane. Zatím to ale vypadá jako velmi hezká hra, která si zaslouží sledovat. Lost Ember by přitom mělo vyjít minimálně na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama