Infinity Blade chystá DLC. Bude i Kinect verze?
Novinka Infinity Blade chystá DLC. Bude i Kinect verze?

Infinity Blade chystá DLC. Bude i Kinect verze?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Ultimátní akční RPG Infinity Blade pro iPhone a iPad slaví úspěch. Velký úspěch. Není tedy překvapením, že tvůrci vydají brzké DLC. A ne jedno. A možná příjde i kouzelník.

Reklama

První update k nám dorazí dokonce příští týden. A bude zcela zdarma, jako i všechny další. Booster Pack, jak se update jmenuje, zvýší herní úroveň na 45 přidáním pěti nových zbraní, pěti helm, pěti štítů a jednoho brnění. Také si budeme moci pohrát s něčím, co se jmenuje Marrow Fiend.

Co se týče dalších updatů, studio zatím neodkrýtá všechna esa. Můžeme se však těšit na nové oblasti, dungeony a nepřátele. Těšíme se.

Jako třešnička na dortu působí informace, že titul Infinity Blade vlastně původně vznikal pro pohybové ovládání Kinect. „Měli jsme skvělý design a představu, a vlastně to není o moc rozdílná hra, než kterou nyní hrajete,“ řekl Geremy Mustard, spoluzakladatel studia Epic Games. „Bylo to pouze předěláno, aby hra odpovídala standardům systému iOS.“

Naděje na Kinect verzi hry prý ale nejsou úplně ztraceny. „Pokud se Kinect přes Vánoce opravdu předvede, kdo ví?“ dodal Mustard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama