Informace a trailer z detektivní akce Murdered: Soul Suspect
Murdered: Soul Suspect Novinka Informace a trailer z detektivní akce Murdered: Soul Suspect

Informace a trailer z detektivní akce Murdered: Soul Suspect

Michal Burian

Michal Burian

36

Paranormální detektivní akce od Square Enix poodhaluje příběh a pochlubila se rovněž prvním trailerem. V tom se hlavní hrdina dívá na svou smrt.

Reklama

Titul Murdered: Soul Suspect představila společnost Squre Enix již na konci února letošního roku. Až dnes jsme se ale dočkali detailů a především prvního traileru.

Murdered: Soul Suspect bude paranormální detektivní akce, kde se vžijeme do Ronana O’Connora, detektiva s pestrou minulostí, kterého brutálním způsobem zabili. Zaslouženého odpočinku se ale nedočkal, uvízl mezi světem živých a mrtvých, kde nenajde klid, dokud se nepomstí.

V pátraní po vrahovi se Rohanovi bude hodit nadpřirozená schopnost, která mu umožní číst myšlenky lidí (především detektivů, kteří pátrají po jeho vrahovi) a dokonce ovlivňovat jejich myšlenky a činy. V rámci pátrání bude muset vyslechnout duchy minulosti a vše si dát dohromady formou puzzlu, aby se dostal ke svému cíli. Má to však jeden háček, půjdou po něm démoni, chtějí mu ukradnout duši. Nakonec se ale dozví, kdo ho zabil a podle slov vývojářů to pro něj i pro nás bude šokující zjištění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama