Inovativní fantasy strategie Game of Thrones
Novinka Inovativní fantasy strategie Game of Thrones

Inovativní fantasy strategie Game of Thrones

Michal Burian

Michal Burian

Autoři Blood Bowl se pouštějí do inovativní strategie, v níž se budete moci rozhodnout, jakým přístupem budete k úkolům přistupovat.

Reklama

Vydavatelský dům Focus Home Interactive představil nový projekt, na kterém pracuje studio Cyanide. Jedná se o blíže nespecifikovanou strategii A Game of Thrones: Genesis, která je založena na populární fantasy sérii Game of Thrones od Georga R R Martinse.

Podle tiskové zprávy se má jednat o velmi inovativní strategii poskytující hráči mnoho cest jak se dostat k vytouženému cíly a tím pádem také k výhře. Budete se prý moci rozhodnout, zda půjdete vojenskou, hospodářskou nebo diplomatickou cestou. Nebudou chybět ani intriky, špionáže, nájemné vraždy nebo vydírání.

O jakou přesně strategii se bude jednat, zatím bohužel nevíme. První dva artworky toho také zatím moc neřeknou, tedy až na fantasy prostředí a tajemný hrad.

A Game of Thrones: Genesis se podle tiskové zprávy připravuje pouze pro PC. Nicméně Cyanide mají zkušenosti také s Xbox 360 či Nintendem DS. Vydání je zatím naplánováno na rok 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama