Insideři Battlefieldu budou mít v betě jednodenní náskok
Battlefield 1 Novinka Insideři Battlefieldu budou mít v betě jednodenní náskok

Insideři Battlefieldu budou mít v betě jednodenní náskok

Michal Burian

Michal Burian

34

Servery se pro ně otevřenou 30. srpna. Bude pre-load? Navíc <strong>popis novinek v betě a přehlídka zbraní</strong>.

Reklama

Očekávaná veřejná beta multiplayerové části střílečky Battlefield 1 začne 31. srpna letošního roku. Pokud jste se do 21. srpna přihlásili k odběru e-mailu a stali jste se takzvanými Battlefield Insiders, tak jste si nedávno mohli vybrat platformu, na které budete chtít hrát.

Dnes pro vás máme další důležitou informaci. Insideři Battlefieldu dostanou v betě jednodenní náskok. Pro ně se servery otevřenou 30. srpna. Vše ale bude záležet na připojení k internetu konkrétních hráčů, DICE totiž neplánují umožnit Insiderům předčasné stažení hry. Tím pádem budou moci betu začít stahovat do PC, PlayStationu 4 nebo Xboxu One až 30. srpna. Přesný čas se teprve dozvíme.

Kód do předběžné open bety vám dorazí na e-mail. Ten poté zadáte na Originu, PlayStation Store nebo Xbox Store, podle toho jakou platformu jste si vybrali.

Na otestování bety budou mít všichni hráči dostatek času, beta potrvá minimálně týden a něco.

Jakou velikost bude beta mít? Na Xboxu One to bude 6,2 GB. Podobnou velikost lze očekávat i na PlayStationu 4, PC verze bude mít pravděpodobně o něco více.

Veřejná beta je zasazena v bitvě na Sinajské poušti, kde si vyzkoušíte dva herní režimy: Conquest a Rush.

„Čeká vás sluncem sežehnuté bojiště výhodně od El-Jifar. Ať už se pustíte do přestřelek v uličkách vesnice Bir el Mazar nebo do stíhacích soubojů nad majestátními útesy, budete muset do svých taktických kalkulací zahrnout i písečné duny,“ popisují vývojáři mapu v betě.

„Když se začnou hroutit poslední naděje, dorazí na místo posily v podobě válečného obra – pouštním pískem se na bojiště přiřítí smrtící obrněný vlak. Obrněný vlak dokáže svojí palebnou silou zvrátit vývoj jakékoliv bitvy, ale k jeho ovládání bude potřeba skutečná týmová souhra – a dvojnásob to platí, když ho budete potřebovat zlikvidovat.“

„Rozjeďte se po písečných dunách na hřbetech mrštných koní. Srážejte nepřátele k zemi jediným máchnutím jezdecké šavle nebo je z dálky ze sedla ostřelujte z výkonných pušek. Koně se neztratí ani při útoku na nejrůznější bojová vozidla – na koni můžete kroužit kolem pomalejších strojů a zasypávat je výbušninami.“

„Conquest, těšící se u fanoušků Battlefieldu dlouhodobě největší oblibě, je režim obrovského rozsahu určený až pro 64 hráčů, kteří bojují o obsazení základních kontrolních bodů. Conquest dává prostor velkým pěším armádám, menší vojenské technice i obřím, hrůzyplným válečným strojům, a ve vzájemném souladu se v něm tak uplatní všechny elementy totální války, kterou série Battlefield proslula.“

„Rush je mód pro 24 hráčů, ve kterém mají útočící oddíly za úkol zničit telegrafní stanoviště obránců, kteří jejich prostřednictvím naopak povolávají dělostřelecké útoky. Obránci musí snahy útočníků kazit likvidací výbušnin umisťovaných ke svým stanovištím. Pokud ale dojde ke zničení telegrafních stanovišť, musí se obránci přesunout do jiného sektoru a bránit stanoviště tam.“

Battlefield 1 vyjde 21. října na PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz nebo GameExpres.sk, kde dostanete exkluzivně sladkou odměnu v podobě poctivé čokolády s originálním motivem první světové války.

Přehlídka zbraní ve veřejné betě Battlefieldu 1

Nová gameplay videa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama