Insomniac chtějí vytvořit Sunset Overdrive 2
Sunset Overdrive Novinka Insomniac chtějí vytvořit Sunset Overdrive 2

Insomniac chtějí vytvořit Sunset Overdrive 2

Michal Burian

Michal Burian

1

Nejprve ale musejí najít vydavatele, který by s nimi do druhého dílu bláznivé akce šel.

Reklama

Xbox One exkluzivita Sunset Overdrive z roku 2014 je bláznivá akce s grindováním. V té době ale měla něco do sebe a dokázala na pár hodin zabavit. Americké studio Insomniac Games, kde byly stvořeny tituly jako Spyro, Ratchet and Clank nebo Resistance, by rádo vytvořilo druhý díl. Má to však jeden podstatný háček, nejprve musejí tvůrci najít vydavatele, který by do druhého dílu s nimi šel. To znamená, že pokryje náklady související s vývojem, marketingem apod.

Ze zprávy na Twitteru se dá vyčíst, že Microsoft o Sundet Overdrive 2 nemá zájem. Dobrou zprávou ale je, že značka je v rukou Insomniac Games, kteří mohou oslovit jiné společnosti. Tak to třeba jednoho dne dobře dopadne. Nesmíme zapomenout, že v Insomniac Games v současné době připravují nového Spider-Mana exkluzivně pro PlayStation 4, ve spolupráci se Sony.

Závěrem dodejme, že prvního dílu Sunset Overdrive se podle dostupných informací prodalo 1,16 milionu kusů. Pokud hru máte, případně si ji chcete pořídit na Xbox One X, tak update s vylepšením není prozatím v plánu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama