Insomniac Games posílila hlavní scénáristka The Walking Dead: The Final Season
Novinka Insomniac Games posílila hlavní scénáristka The Walking Dead: The Final Season

Insomniac Games posílila hlavní scénáristka The Walking Dead: The Final Season

Michal Burian

Michal Burian

Jedna z mála, co našla novou práci po krachu Telltale Games.

Reklama

Mary Kenney musela koncem letošního roku řešit novou práci poté, co došlo k zavření studia Telltale Games, kde zastávala pozici hlavní scénáristky u adventury The Walking Dead: The Final Season. Předtím se podílela na Batman: The Enemy Within, v Telltale Games byla pouhých 16 měsíců.

Novou práci již našla. Plácla si s firmou Insomniac Games, kde naposledy vznikla PS4 exkluzivita Marvel’s Spider-Man. Předtím třeba Ratchet & Clank, Xbox One exkluzivita Sunset Overdrive nebo Fuse a série Resistance. Zároveň jde o autory menších her v podobě Song of the Deep s Edge of Nowhere pro Oculus Rift. V současné době nevíme, jakou pozici bude Mary v Insomniac Games zastávat, natož na jakém projektu se bude podílet. Představa, že využije své zkušenosti u dalšího Spider-Mana ale nezní vůbec špatně.

Po zavření Telltale Games přišlo o práci více než 250 lidí. Někteří se přidali ke společnosti Skybound Entertainment, která pod záštitou Roberta Kirkmana (autora komiksů The Walking Dead) dokončí rozpracovanou finální sezónu epizodické adventury The Walking Dead. Spousta ex-zaměstnanců ale stále hledá novou práci. Snad ji v roce 2019 najdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama