Insomniac Games ukážou světu, proč je Spider-Man tak úžasný hrdina
Novinka Insomniac Games ukážou světu, proč je Spider-Man tak úžasný hrdina

Insomniac Games ukážou světu, proč je Spider-Man tak úžasný hrdina

Michal Burian

Michal Burian

12

Mají společnou vizi s Marvel Games a Sony. Klapne to tentokrát a stane se pavoučí muž nejlepší hrou se superhrdinou z komiksu?

Reklama

Když se některého hráče zeptáte na nejlepší hru se superhrdinou z komiksu, odpoví vám s největší pravděpodobností jeden z trojice titulů s Batmanem od Rocksteady Studios. Z našeho pohledu je to Batman: Arkham City, zatímco u jiných to může být Batman: Arkham Asylum nebo nejnovější Batman: Arkham Knight. Temného rytíře by z pomyslného trůnu mohl sesadit pavoučí muž. Tomu se u Activisionu moc dobře nedařilo a ani jedna hra nedokázala dostatečně zaujmout. Změnit to chce studio Insomniac Games (Spyro the Dragon, Ratchet & Clank, Resistance či Sunset Overdrive), které ve spolupráci se Sony vytváří nového Spider-Mana exkluzivně pro PlayStation 4.

Právě o novém projektu na keynote DICE Summit 2017 promluvil kreativní ředitel Marvel Games. Bill Rosemann se nechal slyšet, že tentokrát bude vše jinak, Spider-Man od Insomniac Games má světu ukázat, jak je pavoučí muž úžasný superhrdina.

„Možná jste slyšeli, že pracujeme na nové hře se Spider-Manem ve spolupráci s Insomniac Games a našimi přáteli ze Sony. Nedávno jsme měli neformální schůzku, seděli jsme a povídali jsme si o našich představách. Insomniac sídlí pouhých deset minut od kanceláří Marvel Games. Při schůzce jsme obědvali a mluvili o tom, kdy jsme se poprvé seznámili se Spider-Manem. Při tom jsme si všichni uvědomili, že máme velmi podobnou vzpomínku. Spider-Mana jsme objevili v době, kdy jsme byli dětmi. Krom toho jsme všichni měli stejné spodky se Spider-Manem,“ svěřil se Bill Rosemann.

„Našim cílem je ukázat světu, proč je tenhle hrdina tak úžasný. Chceme tenhle fiktivní svět dostat do toho reálného,“ dodal Rosemann. Co myslíte, dokážou to? Pokud se to nepodaří Insomniac Games se Sony za zády, tak už asi nikomu. V redakci držíme vývojářům palce.

Připomeňme, že Spider-Man byl oznámen v červnu 2016 na E3 v Los Angeles. Viděli jsme pouze krátké záběry a dozvěděli jsme se základní informace. Titul pohání engine z Ratchet and Clank, hra má hrát na naše city. Samotný příběh se má odehrávat v otevřením světě a nemá se týkat žádného filmu, Insomniac si to dělají podle svého a přinesou originální příběh, kde Peter Parker nedokáže ovládat své schopnosti, pavoučí muž ho začíná pohlcovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama