Insomniac nemají plány na Resistance pro PS4
Novinka Insomniac nemají plány na Resistance pro PS4

Insomniac nemají plány na Resistance pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

12

Budoucnost značky je zřejmě stále nejasná.

Reklama

Když se na svět klube známá dvojice Ratchet & Clank na PlayStation 4, tak proč by nemohla také povedená střílečka Resistance: Fall of Man, napadlo jednoho fanouška Sony, který neváhal a na PlayStation Blogu se přímo zeptal.

Komunitní manažer James Stevenson odpověděl, že bohužel žádné takové plány nemají. Než budete utírat slzu, tak je nutné podotknout, že už jsme mnohokrát u různých případů slyšeli, že na tohle a ono nemají teď plány a najednou byla hra oznámena. Třeba to bude stejný případ i Resistance.

Když se vrátíme do roku 2013, tak Ted Price z Insomniac Games tou dobou řekl, že budoucnost série Resistance je nejasná.

Snad jednoho dne bude jasnější a Resistance bude pokračovat. Na PS4 má tato značka ideální příležitost zažít comeback stejně jako Ratchet & Clank - ten bude představovat vylepšený první díl se spoustou novinek. Více zde.

First-person střílečka Resistance vyšla poprvé v roce 2006 jako launch titul pro konzoli PlayStation 3. O dva roky později následovalo pokračování. Trilogii uzavřelo Resistance 3 v roce 2011, které je považováno za nejslabší díl. Fanoušci Resistance si ještě mohli zahrát Resistance: Retribution pro PSP (rok 2009) a Resistance: Burning Skies na PS Vita (rok 2012).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama