Interaktivní drama As Dusk Falls dorazí na PlayStation
As Dusk Falls Novinka Interaktivní drama As Dusk Falls dorazí na PlayStation

Interaktivní drama As Dusk Falls dorazí na PlayStation

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Loni si z TGA odnesla titul hry s dopadem.

Reklama

Vývojáři ze studia Interior Night oznámili, že jejich úspěšná loňská příběhová adventura As Dusk Falls, interaktivní film, chcete-li, dorazí také na konzole od Sony. Na PlayStation 4 a 5 vyjde 7. března. Přibude podpora haptické odezvy nebo ovládání na touchpadu. Na všech platformách se v rámci přístupnosti nově objeví možnost zvukového popisu. Ve stejný den zamíří hra také na GOG a Epic Game Store.

Titul ve stylu Quantic Dream, byť se skromnější prezentací, inspirovaný třeba seriálem Fargo, sklidil od hráčů i recenzentů převážně pochvalné reakce. Z loňských The Game Awards si odnesl titul pro nejlepší hru s dopadem (Games for Impact).

„Nejdůležitější je vědět, že As Dusk Falls je v první řadě interaktivní drama a až potom hra. Splňuje povinnost dobrého příběhu, který ozvláštňuje grafickým zpracováním. I to má ale nedostatky, když dojde na záběry prostředí. Quick time eventy se v žánru stále drží a příliš zábavy nepřinášejí. Trochu navíc působí i point-and-click pasáže. Všechno ale dohání systém rozhodování a podpořená znovuhratelnost, ačkoli ani tady autoři nevystupují ze zažitých formulí. Multiplayer je příjemný bonus,“ napsali jsme o hře v recenzi.

Interaktivní drama As Dusk Falls dorazí na PlayStation
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama