Interaktivní mapa vám představí Bolívii v Ghost Recon: Wildlands
Ghost Recon: Wildlands Novinka Interaktivní mapa vám představí Bolívii v Ghost Recon: Wildlands

Interaktivní mapa vám představí Bolívii v Ghost Recon: Wildlands

Michal Burian

Michal Burian

42

Ubisoft připravil menší mini-hru, která vám ukáže, co vše v otevřeném světě zažijete.

Reklama

U francouzské vydavatelské společnosti Ubisoft jsme si zvykli na značné investice do marketingu. Bylo tomu tak u Watch Dogs 2, For Honor a neobešla se bez toho ani nadcházející open-world akce Ghost Recon: Wildlands. Na tu Ubisoft dnes láká prostřednictvím interaktivní mapy.

Na oficiálních stránkách naleznete interaktivní mapu, kde na vás čeká 50 různých kamer. Vy si zahrajete na špiona a pomocí myši musíte včas odhalit identitu jednotlivých postav, případně zjistit poznávací značku vozidla.

V zásadě je to mini-hra, která nám má přiblížit, co vše v Ghost Recon: Wildlands zažijeme. Hra nás zavede do Bolívie, z které se stal narko-stát, který ovládá drogový kartel Santa Blanca. Vy se do oblasti vydáte se svými kolegy v utajení a postupně musíte Bolívii zachránit, respektive zničit kartel. Hrát můžete sami za doprovodu umělé inteligence, případně v kooperaci s kamarády.

Zároveň přikládáme ještě televizní reklamu a připomínáme, že tento víkend proběhne veřejná beta na všech třech platformách - už od 23. února. Předběžné stažení je již dostupné. V open betě bude kromě předešlé provincie z uzavřeného testování k dispozici i úplně nová lokalita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama