Interní video Microsoftu ukazuje budoucnost PC hraní
Novinka Interní video Microsoftu ukazuje budoucnost PC hraní

Interní video Microsoftu ukazuje budoucnost PC hraní

Michal Maliarov

Michal Maliarov

32

Přemýšlíte, jak vypadá podle Microsoftu budoucnost her na PC? Pak vás možná zaujme nejnovější video, jenž uniklo na internet.

Reklama

To, že má Microsoft s další generací operačního systému Windows ambice dostat se ještě dále na herní trh je nám jasné už nějakou dobu. Nyní můžeme dostat trochu lepší představu s videem Windows Gaming Experience, které ukazuje novou generaci PC hraní a propojení PC, mobilů a Xboxu.

Video dává dobře nahlédnout na snahu Microsoftu vytvořit herní prostředí, jež spojí hned několik mediálních oblastí, jako je vaše PC, konzole, sociální sítě i mobilní zařízení a vše přenést pod jednu střechu a pod prsty až 300 milionům potenciálních zákazníků. Systém by tak měl využít již existující služby Microsoftu a přidat zbrusu nové.

Dle vývojářů je systém prozatím v plenkách a práce se teprve rozvíjí, tudíž můžeme očekávat systém WGX až s příchodem nového operačního systému Windows 8. PC hraní už každopádně pořádný kopanec potřebuje a pokud se vše povede dle představ, můžeme opět konzolistům závidět o něco méně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama