Jak dopadl Medal of Honor v první recenzi?
Medal of Honor Novinka Jak dopadl Medal of Honor v první recenzi?

Jak dopadl Medal of Honor v první recenzi?

Roman Bičan

Roman Bičan

12

Očekávaný restart FPS série Medal of Honor se nezadržitelně blíží. Aktuálně startuje otevřená beta a magazín GamesMaster přináší hernímu světu první recenzi.

Reklama

Nový Medal of Honor je ve světě přijímán s nadšením. Dle nejnovějších poznatků má hra spoustu předobjednávek a má šanci na velký úspěch. A to i přesto, že za měsíc od jeho vydání přijde titul Call of Duty Black Ops, jenž má předpoklady stát se ještě více prodávaným. V současné době si můžete stáhnout a zahrát veřejnou betu a díky ní si o MoH udělat obrázek sami.

Pakliže tak neučiníte, ke koupi by vás mohla navnadit první publikovaná recenze, o kterou se postaral magazín GamesMaster. Autor recenze v ní píše, že MoH je jednoznačně realističtější, než konkurenční Call of Duty a vypadá více důvěryhodněji. Multiplayer má stejné kvality, jako Bad Company 2 (což je pochopitelné, když na obou hrách pracovali stejní tvůrci). Dle recenzenta je však singleplayer spíše jen nadprůměrnou záležitostí, takže hlavním tahákem je bezesporu hra pro více hráčů. Výsledné hodnocení se zastavilo na 85%.

Medal of Honor vyjde v ČR na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 již 15. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama