Jak se ve Stella Glow naladit na čarodějku
Novinka Jak se ve Stella Glow naladit na čarodějku

Jak se ve Stella Glow naladit na čarodějku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

18

Můžete bojovat proti úzkosti, obavám a nočním můrám své čarodějnice.

Reklama

Studio Imageepoch má za sebou velmi neklidný rok. V květnu tohoto roku se totiž ocitlo v bankrotu a podalo u okresního soudu v Tokiu návrh na konkurz. Naštěstí to již nemělo vliv na jejich poslední hru Stella Glow a její vydavatel, společnost Atlus, ji v červnu úspěšně uvedl na japonský trh.

Toto 3DS strategické RPG se ale nakonec, při vší smůle tvůrců, dostane i na západní trh a tak bude už tyto prázdniny na pultech obchodů v Severní Americe a na jaře roku 2016 také v Evropě.

Příběh hry se točí kolem pěti čarodějek, čtyř dobrých a jedné špatné, které dokážou jako jediné na světě používat magii písní. Hlavní hrdina jménem Alto má schopnost "naladit se" na tyto čarodějnice a může tak vstoupit do jejich srdcí a bojovat proti úzkosti, obavám a nočním můrám, které sužují jejich psychiku.

Ve hře se střídají cykly Free Time a Mission Time a hráč se pak bude muset rozhodnout, se kterou čarodějnicí vytvoří pevnější pouto, získá její důvěru a bude se na ni schopen lépe naladit. A právě těmto herním mechanikám se podrobně věnuje nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama