Jak si vybrat edici Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution Novinka Jak si vybrat edici Deus Ex: Human Revolution

Jak si vybrat edici Deus Ex: Human Revolution

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

20

Exkluzivní průvodce po verzích a edicích nejočekávanější cyberpukové hry tohoto roku.

Reklama

Jelikož se na trhu objevila hromada různých verzí hry Deus Ex: Human Revolution, rozhodl jsem se sepsat přehledný soupis, aby si zákazník mohl vybrat tu správnou verzi.

Ale nejprve si musíme nadefinovat dvě DLC pro předobjednávky.

Explosive Mission Pack obsahuje zcela novou misi Tong’s Rescue, kde se objeví jedna z postav z prvního dílu, dále automaticky odemykač AUD, M-28 vzdáleně odpálitelné výbušné zařízení (UR-DED) a poloautomatický granátomet Linebacker G-87.

Tactical Enhancement Pack obsahuje dvojhlavňovou brokovnici Huntsman Silverback, odstřelovací pušku Longsword Whisperhead s extrémním dostřelem a 10.000 kreditů navíc do začátku hry.

A teď k balením se hrou. Základní verze obsahuje prostě a jednoduše jen hru. Ale v případě předobjednávky místo ní získáte Limited Edition, jejíž součástí je Explosive DLC. Druhé DLC bohužel nelze v ČR samostatně sehnat.

Jediným řešením je si koupit nějakou tu "speciálku". Tou levnější je Augmented Edition, která obsahuje hru, obě DLC, 40ti stránkový artbook, DVD (video o tvorbě hry, trailery, soundtrack a motion comics) a pěkné balení.

Nejdražší verze je klasická sběratelská edice, kde dostanete vše z Augmented edice plus figurku hlavního hrdiny. Sběratelská verze pro PC se bohužel u nás neprodává.

Deus Ex: Human Revolution si předobjednejte v našem obchodě Xzone.cz za akční ceny. Standardní verze pro PC za 798 Kč a PS3 a Xbox 360 za 1098 Kč, zatímco Augmented Edition už je dostupná pouze na PS3 a X360 za 1 298 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama