Jak taky mohlo skončit The Last of Us?
The Last of Us Novinka Jak taky mohlo skončit The Last of Us?

Jak taky mohlo skončit The Last of Us?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

53

Je to pár dnů, co studio Naughty Dog potvrdilo, že pro veleúspěšné The Last of Us počítalo hned s několika různými konci. Avšak až nyní jsme se dozvěděli, jak jeden z nich vypadal.

Reklama

Netřeba snad říkat, že pokud jste hru ještě nehráli, nebo ji zatím nemáte dohranou, mazejte odsud! Tady se se spoilery nešetří. Vy ostatní, jste zvědaví?

Jak určitě víte, gamesa v podstatě končí tím, že se s Joela stává záporák. Stesk po mrtvé dceři se naplno projeví, když mu zodpovědní lidé ve snaze získat lék seberou Ellie a až doposud relativně sympatický chlapík se mění ve vraždící stroj.

Definitivně přestává rozlišovat mezi skutečnými zlosyny a lidmi, snažícími se zachránit to málo co z lidstva bylo, a když na jeho počínání v nemocnici dojde řeč, bezostyšně Ellie lže do očí, aby ji uchránil nepříjemné pravdy.

Neil Druckmann nicméně potvrdil, že k tomu všemu málem vůbec nedošlo. Původně zamýšlený konec zveřejnil v podobě artworku skrze svůj Twitter účet, přičemž obrázek je to docela výmluvný. Líbilo by se vám takové zakončení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama