Jak to vlastně bude s Battlefieldem 4?
Battlefield 4 Novinka Jak to vlastně bude s Battlefieldem 4?

Jak to vlastně bude s Battlefieldem 4?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

32

Komunitní manažer třetího Battlefieldu se rozpovídal o nedávno oznámené betě čtvrtého dílu. A nejen o ní.

Reklama

Jak už tedy bylo řečeno, do té získáte přístup automaticky po zakoupení nového Medal of Honor, avšak do budoucna autoři počítají i s dalšími možnostmi.

Beta samotná by pak měla proběhnout na konci roku 2013, jak bylo taky zmíněno, přičemž vydání hry se dá logicky očekávat v kalendářním roce 2014. Dřív než proběhne beta se hra opravdu na trhu neobjeví.

Navzdory hypu kolem nového Battlefieldu DICE nicméně nadále počítá s podporou pro stávající díl a to podle všeho i v období kdy už bude na trhu pokračování.

Fanoušci BF3 se navíc nemusí bát ani útlumu ve vydávání a velikosti updatů. Jak manažer poznamenal, ve studiu je několik tvůrčích celků a práce na BF4 rozhodně nezaměstnává všechny.

Aby toho nebylo málo, vývojáři potvrdili, že by ve čtvrtém pokračování rádi viděli lépe řešený VOIP, Spectator mód, Battle Recorder a větší podporu v rámci eSportů.

Závěrem se pak komunitní manažer postavil proti hráčům, kteří tvrdí, že vydání čtvrtého dílu pouhé dva roky po tom zatím posledním je přinejmenším předčasné.

Podle něj je naopak ideální doba, neboť Frostbite 2 engine „dospěl a rozkvetl“ a na stole v DICE přistálo dostatek fanouškovských podnětů k vytvoření plnohodnotného pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama