Jak vypadá obsah klasické verze Zaklínače 2
Zaklínač Novinka Jak vypadá obsah klasické verze Zaklínače 2

Jak vypadá obsah klasické verze Zaklínače 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

58

Do redakce nám konečně dorazila krabicová verze napjatě očekávaného Zaklínače 2. Nedalo nám to a celý obsah jsme nafotili, aby měl každý představu, o jak nabitou edici jde.

Reklama

Když jsme hru rozbalovali prvně, skoro jsme si mysleli, že jde o sběratelskou edici. Ono skutečně jde spíš o takovou „polo-sběratelku“. Co v ní vůbec najdeme?

Kromě manuálu, registrační kartičky Comgadu a dvou disků se hrou nesmí chybět průvodce hrou čítající 96 stran. Sice obsahuje docela dost spoilerů (ještě že máme soudnost to hned všechno nečíst), ale nabízí podstatné množství užitečných údajů a rad, což se může hodit.

Dále najdeme v balení oboustrannou mapu. Jedna strana ukazuje celé Severní Království, druhá údolí Pontaru ve vnitrozemí. To všechno v pestrých barvách a stylových značkách.

Pokud se vám náhodou jednoho dne zasteskne po všech vydaných screenshotech, artworcích a trailerech, možná vám přijde vhod bonusové DVD (spustitelné v klasickém DVD přehrávači), obsahující právě to, plus několik fotografií ze studií CD Projektu. A samozřejmě nesmí chybět dechberoucí soundtrack o 23 skladbách.

Pokud nás ale něco vážně dostalo do kolen, jsou to papírové skládačky Geralta a Nekkera (mrňavého šmejda, kterého potkáte už v první kapitole). Není potřeba žádné lepidlo ani vystřihování, stačí jenom vyloupat všechny díly z papíru a poměrně jednoduše je spojit.

Korunu tomu ale nasazuje pamflet v obálce doplněný drobnou mincí. Ten přirovnává kaedwenského krále Henselta k domácímu praseti a jde o náramně zábavné počtení. Kdysi však tvůrci prohlásily, že pamfletů možná bude vícero, takže není jisté, jestli budou mít všichni totéž.

Přesně takhle má vypadat přesvědčování hráčů ke koupi originálky. Žádná DRM ochrana, ani žádné DLC, ale klasické, hmatatelné bonusy, z nichž nám přechází zrak. Jestli vás ani tohle nepřesvědčilo, tak už nic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama