Jak vypadá svatba po vzoru Metal Gear Solidu?
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Jak vypadá svatba po vzoru Metal Gear Solidu?

Jak vypadá svatba po vzoru Metal Gear Solidu?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

15

V Japonsku se začala vysílat nová televizní reklama na The Phantom Pain. Dojme vás až k slzám.

Reklama

Skutečnost, že je Japonsko pro mnohé zápaďany nepochopitelné dnes potvrzuje i nová reklama na chystaný Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Společnost Sony Computer Entertainment totiž začala vysílat novou televizní reklamu a i když není toto tvrzení samo o sobě nijak zajímavé, tak je opak pravdou. Prakticky celá se odehrává na svatbě, kde jsou někteří ze svatebčanů "oblečeni" do papírových krabic.

V prodloužené verzi můžeme vidět nevěstu a jejího otce, kráčející uličkou v lepenkových krabicích. Asi nemusíme nikomu vysvětlovat, že jde o slavný úkryt Solid Snakea ze série Metal Gear. Nevěsta pak na konci obřadu během svého projevu říká, že se do svých 28 let naučila mnoho věci a to i díky svému otci a sérii Metal Gear. Na konci tohoto projevu ještě dodává: „Zbývá tady něco, co se ještě musím naučit. Největší záhada Metal Gearu..." Když to otec uslyší, vyleze ze své kartónové krabice a předává ji DualShock 4. (A teď už můžete začít brečet.)

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychází celosvětově 1. září pro PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 a pro PC platformu.

Krátká verze

Dvouminutová verze

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama