Jaké bude online závodění v NFS: Hot Pursuit?
Need for Speed Novinka Jaké bude online závodění v NFS: Hot Pursuit?

Jaké bude online závodění v NFS: Hot Pursuit?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

5

Vydání Need for Speed: Hot Pursuit je doslova za dveřmi a server Gamerzines proto přispěchal s pravděpodobně posledním pohledem na multiplayerovou část hry + náznak DLC.

Reklama

V ní na vás bude čekat celá řada možností, včetně tří módů (Hot Pursuit, Interceptor a Race), které by se vždy měly trefit do vaší aktuální nálady.

Buď se budete moci na online kolbiště vydat s kamarády (Join Friends), případně si budete moci sami založit vlastní hru (Create Friends Game) a nebo vše svěřit do rukou matchmaking systému (Quick Match). Zatím však není jasné, jak přesně bude fungovat a zda-li bude brát ohled na jednotlivé levely závodníků.

Quick Match vám samozřejmě umožní vybrat si herní mód dle libosti a dokonce by se měl postarat i o to, aby hráči automaticky nesahali po nejsilnějších vozech. Místo toho se vždy bude vybírat pouze kategorie (Sports, Performance, Super, Exotic, nebo Hyper).

To na co jsou prý v Criterion ale nejvíc pyšní je funkce Friends Recommendation, která funguje tak trochu jako Facebook. Kupříkladu, pokud se lidé z vašeho friend listu přátelí s někým, s kým vy ne, objeví se vám dotyčný mezi doporučenými a jeho přidání do seznamu bude otázkou jediného kliknutí, což si mouhou konzolisté vyzkoušet v demoverzi.

Dokonce i čekání na DLC by vám tak mohlo utéct mnohem rychleji. Těch se bezpochyby dočkáme a na portálu N4G se už dokonce objevil i první návrh na jejich obsah. Někdo si totiž dal tu práci a prostudoval si mapu herního univerza, v němž je pečlivě očíslovaná každá silnice. Jenže na cesty 4, 14, 20, 24, 27, 28 a 32 se jaksi zapomnělo. Že by se objevily až dodatečně?

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama