Jaké hry dostanou členové Xbox Live Gold v srpnu?
Novinka Jaké hry dostanou členové Xbox Live Gold v srpnu?

Jaké hry dostanou členové Xbox Live Gold v srpnu?

Michal Burian

Michal Burian

14

Vše je jinak, Firewatch se nekoná. Místo něj Trials Fusion nebo Red Faction: Armageddon.

Reklama

Spekulace, spekulace a zase ty spekulace. Tentokrát byly úplně mimo. Španělský web si nejspíš nabídku na srpen vymyslel (více níže). Microsoft dnes odpoledne totiž oznámil úplně jiné hry. Firewatch se tak nekoná, místo něj je Trials Fusion nebo Red Faction: Armageddon.

Vezmeme to ale hezky postupně. Od 1. do 31. srpna si budete moci do knihovny na Xboxu One přidat indie záležitost Slime Rancher. Od 16. srpna do 15. září to bude Trials Fusion.

Pro Xbox 360 (a díky zpětné kompatibilitě i na Xboxu One) to je od 1. do 15. srpna Bayonetta a od 16. do 31. srpna střílečka Red Faction: Armageddon.

Jste spokojeni se srpnovou nabídkou pro předplatitel Xbox Live Gold, nebo byste si představovali jiné hry?

„Pokud jde o menší hříčky, je Ubisoft v mnoha ohledech bezkonkurenční. Viz vzkříšený Rayman anebo právě Trials, nabízející zábavu na dlouhé hodiny a tunu obsahu. Pokud něco takového hledáte, volba je jasná,“ stojí ve verdiktu Trials Fusion - 9/10.

U Red Faction: Armageddon jsme při hodnocení 8/10 napsali: „Ač není nové Red Faction zrovna hrou, jakou jsme čekali, rozhodně si nás svou frenetickou a zábavnou hratelností získala. Na všechny problémy, neduhy a nedodělky totiž během několika minut děsně zábavného střílení rychle zapomenete.“

Původní zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama