Jaké si zahrajeme hry v den vydání Nintenda Switch?
Novinka Jaké si zahrajeme hry v den vydání Nintenda Switch?

Jaké si zahrajeme hry v den vydání Nintenda Switch?

Michal Burian

Michal Burian

29

Moc jich zatím oznámeno není. <strong>Aktualizováno o detaily a další hry</strong>.

Reklama

Pro nový herní přístroj jsou nejdůležitější hry. V případě dnes detailněji představeného mixu konzole a handheldu od Nintenda se můžete těšit na několik zajímavých kousků, které postupně rozšíří další. Hned na začátku je ale nutné zmínit, že Switch nemá moc velkou podporu od vývojářů a vydavatelů třetích stran, což je na potvrzených hrách patrné na první pohled.

Pro Nintendo Wii U bylo před vydáním oznámeno 51 různých titulů. Switch jich má podstatně méně.

V den vydání Switche

3. března letošního roku společně s konzolí Nintendo Switch vyjdou jen čtyři hry. Konkrétně půjde o arkádu 1-2 Switch, která zahrne různé minihry pro více hráčů. Zahrát si budete moci například stolní tenis, projít si tréningem samurajů, zatancovat si nebo podojit krávu. Dále se můžete těšit na poutavé dobrodružství The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Skylanders Imaginators a taneční Just Dance 2017.

1-2-Switch The Legend of Zelda: Breath of the Wild Skylanders Imaginators Just Dance 2017

Během roku 2017

Na prezentaci byl potvrzen fantasy RPG titul Elder Scrolls V: Skyrim od Bethesdy, barevná střílečka Splatoon 2, závody Mario Kart 8 Deluxe nebo Sonic Mania a Super Mario Odyssey.

Has Been Heroes (březen 2017) I am Setsuna (březen 2017) Sonic Mania (jaro 2017) Lego City Undercover (jaro 2017) Arms (jaro 2017) Super Bomberman R (březen 2017) Snipperclips: Cut it Out, Together! (březen 2017)Skylanders Imaginators (březen 2017)I Am Setsuna (březen 2017)Has Been Heroes (březen 2017) Mario Kart 8 Deluxe (28. dubna 2017)Sonic Mania (jaro 2017)Puyo Puyo Tetris (jaro 2017)Redout (jaro 2017)The Binding of Isaac: Afterbirth+ (jaro 2017) Splatoon 2 (léto 2017) NBA 2K18 (září 2017) Elder Scrolls V: Skyrim (podzim 2017) Super Mario Odyssey (zima 2017)Xenoblade Chronicles 2 (2017)FIFA (2017)Wonder Boy: The Dragon's Trap (2017)

Bez data vydání

Fire Emblem WarriorsNo More HeroesDragon Quest XDragon Quest XIDragon Quest Heroes I & IIProject Octopath TravellerMinecraft: Switch EditionMinecraft: Story Mode - The Complete AdventureRayman Legends: Definitive EditionShin Megami TenseiSyberia 3SteepProject Sonic 2017Ultra Street Fighter II: The Final ChallengersArcade ArchivesDisgaea 5 CompleteDragon Ball Xenoverse 2Farming SimulatorFast RMXNew Frontier Days: Founding Pioneers

V létě pro Nintendo Switch vyjde Splatoon 2

Pokračování barevné střílečky Splatoon, která vyšla v roce 2015 na Wii U. Druhého dílu se dočkáme někdy během léta letošního roku.

Splatoon 2 bude na Nintendu Switch podporovat ovladače Joy-Con, stejně tak gamepad Pro a je kompatibilní s TV i handheld módem. Součástí hry budou nové lokality, režimy, zbraně a změn se dočká také hratelnost. Více detailů se dozvíme později.

Arms

Někdy během jara spatří světlo světa bojovka Arms, kterou je velmi těžké popsat. Nejlépe uděláte, když se podíváte na video níže. Z něho si odnesete dojem zvláštní bojovky, která přinese všelijaké postavy. Hratelná budete v singleplayeru, multiplayeru a split-screen režimu.

Potvrzení Elder Scrolls V: Skyrim

Bethesda pro Switch připravuje fantasy RPG titul Elder Scrolls V: Skyrim. Bohužel detaily o samotné hratelnosti a podobě hry neznáme.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nejzajímavější hrou pro tuhle konzoli/handheld je bez debat dobrodružná RPG akce The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ta je nám prezentovaná v novém traileru, kde je k vidění mnoho nových záběrů.

Xenoblade Chronicles 2

Bez data vydání je Xenoblade Chronicles 2 od studia Monolith Soft. Podle dostupných informací tomu tak ještě nějaký čas zůstane, vývojáři jsou na začátku vývoje.

Sonic Mania

Sega potvrdila příchod hry Sonic Mania pro Nintendo Switch, hra je naplánována na letošní jaro i pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Sonic Mania nabídne zcela nové dobrodružství, ve kterém si zahrajete za postavy Sonic, Tails a Knuckles. Závodit budete s časem v nových zónách a do boje se dostanete s velmi silnými bossy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama