Jaký bude rozdíl mezi PS Plus a Blu-ray edicí DriveClub?
Driveclub Novinka Jaký bude rozdíl mezi PS Plus a Blu-ray edicí DriveClub?

Jaký bude rozdíl mezi PS Plus a Blu-ray edicí DriveClub?

Michal Burian

Michal Burian

21

PS Plus edice zdarma pro všechny předplatitele obsáhne 11 tratí a 10 automobilů. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Buď došlo k nějaké chybě nebo si to Sony rozmyslela, aby nenaštvala své fanoušky. Pokud máte PlayStation Plus edici DriveClub a rozhodnete se ji upgradovat na plnou verzi za 50 dolarů, tak nebude vyžadovat PS Plus.

Původní zpráva

Evolution Studios připravili pro DriveClub nové video, které má za úkol nás seznámit s oběma edicemi. Jak jistě víte, DriveClub bude hned po vydání zdarma pro předplatitele PlayStation Plus. Nepůjde ale o plnohodnotnou verzi, bude ořezaná o množství aut a tratí.

PS Plus edice DriveClub nabídne hráčům 11 tratí v jednom prostředí (Indie), 10 automobilů a přístup ke všem herním módům. Verzi můžete kdykoliv upgradovat na plnou, cena byla stanovena na necelých 50 dolarů (cca 985 korun). Ta zahrne 55 tratí v pěti lokalitách, 50 aut a všech 50 eventů.

Pokud si ovšem PS Plus edici za těch 50 dolarů upgradujete (o 10 dolarů méně než kolik zaplatíte za standardní verzi), mějte na paměti, že pokud nebudete mít aktivní PS Plus členství, tak o hru po tu dobu přijdete, stejně jako je to v případě her zdarma. Jde tedy o jakýsi pronájem.

DriveClub vyjde 7. října letošního roku exkluzivně na PlayStation 4 v digitální i krabicové podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama