Jaký příběh nás čeká v rozšíření Uncharted 4?
Novinka Jaký příběh nás čeká v rozšíření Uncharted 4?

Jaký příběh nás čeká v rozšíření Uncharted 4?

Michal Burian

Michal Burian

5

Mohlo by to být nové dobrodružství Sama a Sullyho z epilogu nebo se konečně dozvíme, co dělal Sam předtím, než se dostal do vězení?

Reklama

Pozor: Pokud jste Uncharted 4 nedohráli, novinka obsahuje spoilery.

Po vzoru skvělého survival thrilleru The Last of Us má studio Naughty Dog v plánu rozšířit příběh Uncharted 4: A Thief's End. Zatím ale oficiálně nevíme, co můžeme od dodatečného balíčku čekat. Troy Baker, který namluvil Sama Drakea (bratra hlavního hrdiny Nathana Drakea), se nechal slyšet, že by rád věděl, co Sam a Sully po epilogu v Uncharted 4 dělají. Otevírá se nám také cesta s dcerou Nathana a Eleny.

Zajímavá jistě bude také minulost Sama. Nesmíme zapomenout na skutečnost, že nevíme, co dělal Sam v době po sirotčinci před vězením. Podle Troye Bakera je to dlouhá doba. On sám by rád viděl, co Sam celou dobu vyváděl.

Vše to zní jistě zajímavě a pravděpodobně nás čeká jedna z těchto možností. Podle slov dabéra ale nemají v Naughty Dog nic rozhodnuto. Prý přemýšlejí nad několika možnostmi, mezitím si dopřávají odpočinek po vydání Uncharted 4 a pilují multiplayer. Jak se zdá, rozšíření příběhu se jen tak nedočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama