Je nám líto, ale letos asi žádné Diablo 3
Diablo 3 Novinka Je nám líto, ale letos asi žádné Diablo 3

Je nám líto, ale letos asi žádné Diablo 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

20

Dlouho se spekulovalo o tom, že Activision Blizzard dnes v noci prozradí datum vydání třetího Diabla. A svým způsobem to vlastně udělal + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace o betě a možném datu

Studio Blizzard potvrdilo datum spuštění bety na třetí čtvrtletí tohoto roku, interně už beta týden běží, a ústy Mika Morhaima rovněž uvedlo, že vydání tento rok ještě přeci jen není úplně vyloučeno. Odmítlo však byť jen naznačit kdy bychom se hry mohli dočkat.

"Tvůrčí tým se skutečně usilovně snaží dodělat titul tak, aby mohl vyjít ještě letos," nechal se slyšet Morhaime. "Ale rád bych upozornil, že zatím nemáme stanoveno žádné konkrétní datum. Rozhodně neohrozíme kvalitu hry tím, že se budeme snažit trefit do vybraného data."

Původní zpráva

Jen se to asi moc lidem nebude líbit. Firma totiž pro letošní rok nepočítá s žádnou blizzardí hrou. Tedy, žádné Diablo 3, žádný Starcraft 2, žádný World of Warcraft. Nic.

Na druhou stranu, v příštím kalendářním roce by to do obchodů měly stihnout rovnou dva tituly zmíněného studia a dá se víceméně s klidem tipovat, že jedním z nich bude právě Diablo.

Co se Call of Duty týče, Bobby Kotick potvrdil, že již velice brzy představí díl pro tento rok. Zvěsti byly, zdá se, alespoň v tomto ohledu pravdivé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama