Je to potvrzeno, Dragon's Crown Pro vyjde na jaře
Dragon's Crown Pro Novinka Je to potvrzeno, Dragon's Crown Pro vyjde na jaře

Je to potvrzeno, Dragon's Crown Pro vyjde na jaře

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus se podívejte na představení třídy Wizard.

Reklama

To, co jsem pár měsíců jen odhadoval, se stalo skutečností. Atlus konečně potvrdil vydání Dragon's Crown Pro pro PlayStation 4 v Americe a v Evropě na jaře příštího roku. Cena byla stanovena na 49,99 euro, přičemž v Japonsku se hra začne prodávat 8. února 2018.

Remaster hry Dragon’s Crown z roku 2013 od studia Vanillaware a Atlusu, vrátí nevšední 2-D hack'n'slash kooperativní beat'em up akční hru na konzole PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Díky vylepšenému uměleckému vzhledu a podpoře 4k rozlišení ještě více vynikne ozdobný styl studia Vanillaware a také různé efekty při průzkumu království a dungeonů v Hydelandu.

Aktualizací si prošel také soundtrack legendárního skladatele Hitoshi Sakimota, který byl nahrán živým orchestrem. Navíc bude k dispozici dabing v angličtině a v japonštině a všechny texty hry budou lokalizovány do angličtiny, francouzštiny, italštiny, němčiny a španělštiny.

Pokud navíc vlastníte původní Dragon's Crown, můžete použít vaše staré uložené pozice. Pro verze bude podporovat funkce on-line cross-play a cross-save a bude kompatibilní s existujícími verzemi pro PS3 a PS Vitu. A nová verze bude obsahovat všechny patche, funkce a Storyteller Voice Pack DLC z původní hry.

Zároveň se můžete těšit na lokální a on-line multiplayer až pro čtyři hráče.

Dnes se ještě můžete podívat na ukázku další herní třídy, kterou jsou Wizardi. Jde o mužské kouzelníky, kteří svou magii dokážou používat jak pro podporu, tak pro útoky. Nemohou sice porazit monstra pouhou silou, ale místo toho se plně spoléhají na svá kouzla. A ty poskytují pro jakékoliv dobrodružství životně důležité výhody.

Oznámení hry pro západ

Wizard

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama