JP scéna: Persona 5 Scramble, Hatsune Miku a Death Come True
Novinka JP scéna: Persona 5 Scramble, Hatsune Miku a Death Come True

JP scéna: Persona 5 Scramble, Hatsune Miku a Death Come True

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android

Dále se těšte na Death end re;Quest 2, Murder by Numbers a třeba Granblue Fantasy: Versus a další.

Reklama

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Dnešní přehled zaměřený spíše na japonský trh, začneme několika informacemi o Personě 5 Scramble: The Phantom Strikers. Pokud někdo máte účet na japonském PlayStation Store (vím, že je u nás dost takových hráčů), můžete vyzkoušet demo pro PlayStation 4 a prostřednictvím japonského Nintendo eShopu můžete zase vyzkoušet demo pro Switch.

Demo vám dovolí projít začátek hry a pak asi tak další hodinku. Co je ale nezvyklé, uložená data z dema nepůjde přenést do plné hry. I když se jedná o začátek hry, budete moci hrát pouze za Jokera a v plné verzi budou hratelní všichni členové Phantom Thieves kromě Navigatora. Tím pádem není demo kompatibilní s plnou verzí a také navíc hlavně neobsahuje možnost uložení nebo načtení a ani žádné bonusy za jiné tituly.

Vydání akčního RPG Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers od Omega Force je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 a Switch na 20. února. Níže se ještě můžete podívat na nový trailer, ve kterém je nám představen Zenkichi Hasegawa, kterého nadaboval Shinichiro Miki.


Granblue Fantasy: Versus

Teď si na chvíli odskočíme od trailerů ke krátké informaci ohledně Granblue Fantasy: Versus. Celkové dodávky a digitální prodej této akce, která v Japonsku a Asii vyšla pro PlayStation 4 teprve 6. února, dosáhla na krásné číslo 150 000 kusů. Pro vydavatel Cygames jde bezpochyby o úspěch.

Granblue Fantasy: Versus vyjde pro PlayStation 4 už 3. března v Severní Americe. V Evropě až někdy v prvním kvartálu tohoto roku.


Hatsune Miku: Project Diva MegaMix

Sega vydala nové informace a screenshoty ke hře Hatsune Miku: Project Diva MegaMix, týkající se režimů Watch Video, Custom Playlists a Customization.

Watch Video/Custom Playlist vám umožní sledovat hudební videa a můžete zde pořizovat fotky pomocí vestavěné funkce Switche. A pomocí funkce Custom Playlists můžete přehrávat jednu po druhé své oblíbené skladby.

Režim Customization dovoluje přizpůsobovat své idoly. Můžete jim koupit a konfigurovat své moduly, jejich účesy a příslušenství a také upravit nastavení hry. Položky, které nevlastníte, lze zakoupit pomocí VP, které získáte hraním.

Vydání Hatsune Miku: Projekt Diva MegaMix je naplánováno v Japonsku na Switchi na 13. února. V Severní Americe a v Evropě se hry dočkáme také někdy v tomto roce.


Death Come True

Úplně upřímně, Death Come True je pro mne asi nejzajímavějším počinem, který se tento rok chystá. Jde o interaktivní příběh, hraný živými herci od tvůrce série Danganronpa Kazutaky Kodaky. V Japonsku vyjde pro PlayStation 4, Switch, PC, iOS a Android někdy v červnu za cenu 1 900 jenů.

Izanagi Games titul prezentovali na speciální akci v Tokiu, kde předvedli také třetí trailer. Při jeho sledování ani nemusíte umět japonsky, abyste pochopili herní princip.

Mimochodem úvodní skladbu složila kapela Kami-sama, I have noticed.


Murder by Numbers

Další hrou je velmi příjemná věc od Irregular Corporation a studia Mediatonic. Jde o pixel puzzle Murder By Numbers, která vychází prostřednictvím Nintendo eShopu pro Switch 5. března a pro PC přes Steam 6. března za 12,49 euro. Předobjednávky Switch verze startují 20. února s 10% slevou, která bude pokračovat ještě další týden. PC verze se bude první týden také prodávat s 10% slevou.

Murder by Numbers se odehrává v Los Angeles v roce 1996. Hlavní hrdinkou je Honor Mizrahi, herečka z oblíbené televizní detektivní show. Ale jednoho dne dostane padáka a její šéf skončí mrtvý jen pár minut poté. Nezbývá jí než zjistit kdo je vrah. Své jméno se vydává očistit ve spojení s průzkumným robotem SCOUTem.

Vraždu bude řešet průzkumem vedeným napříč televizními studii, kluby a dalšími lokacemi. Vše okoření energický soundtracku od známého skladatele Masakazu Sugimoriho, kterého můžete znát třeba z her Phoenix Wright: Ace Attorney, Ghost Trick a Viewtiful Joe.


Death end re;Quest 2

Compile Heart vypustil nové, 11 minut dlouhé herní video z hraní hry Death end re;Quest 2. Titul nám představí přímo Makota Kedouina, který napsal bonusový scénář Ao Oni Collaboration, odemknutelný až po dohrání hlavního příběhu hry.

Vydání Death end re;Quest je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 na 13. února.


Onechanbara Origin

Clouded Leopard Entertainment letos v létě hodlá v Asii vypustit lokalizovanou verzi Onechanbary Origin pro PlayStation 4. Bude obsahovat anglický, japonský, čínský a korejský dabing a anglické, tradiční čínské, zjednodušené čínské a korejské titulky.

Onechanbara Origin poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 v prosinci 2019.

Jen malý dotaz na závěr. Hrál někdy někdo z vás tuhle hru kvůli hernímu zážitku? Než odpovíte, podívejte se níže na nový trailer.


Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON

Teď něco pro milovníky mechů, konkrétně gundamů. Bandai Namco vydalo velmi příjemné gameplay video k Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON, ve kterém producent Akitoshi Chiba a producent Hiroshi Okubo z Bandai Namco Studios, kteří se detailněji rozhovoří o hře samotné.

Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON vyjde celosvětově v roce 2020 pro PlayStation 4.


Metal Max Xeno: Reborn

Nakonec jedna smutnější zpráva, která se ale vyloženě netýká našeho trhu. Kadokawa Games odložili vydání hry Metal Max Xeno: Reborn z dříve oznámeného data 26. března na 9. července. Tato hra bude v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4 a Switch.

Podle vydavatele je Metal Max Xeno: Reborn v současné době ve finální fází vývoje a je v kompletně hratelném stavu, ale vývojářský tým se rozhodl, že potřebuje více času k dosažení dokonalé úrovně stavu, který ve výsledku uspokojí všechny fanoušky Metal Maxu.

Zdroj: Atlus, Sega, Izanagi Games, Cygames, Irregular Corporation, Compile Heart, Clouded Leopard Entertainment, Bandai Namco,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama