Jste v Battlefieldu příliš dobří? Tak pozor na ban
Battlefield 1 Novinka Jste v Battlefieldu příliš dobří? Tak pozor na ban

Jste v Battlefieldu příliš dobří? Tak pozor na ban

Faldmen

Faldmen

25

DICE musí vylepšit anti-cheatovací ochranu FairFight.

Reklama

Znáte ten pocit, když máte svůj den a nikdo vás v přestřelce nepřekoná? Ten pocit, když jste nejlepší ze všech 64 hráčů na mapě? Tak to vám může pěkně zkazit anti-cheatová ochrana FairFight. Tato ochrana má za úkol zatočit se všemi podvodníky, kteří by si chtěli cestu k vítězství ulehčit nějakým podvodem. Bohužel ani software není neomylný a začal rozdávat bany hráčům, kteří jsou příliš dobří.

Své by o tom mohl vyprávět hráč, který si říká kl-Spazmo. Dle jeho slov je v této sérii již veteránem. Na bojištích v Battlefieldu strávil již přes 2800 hodin. Svůj první ban dostal v prosinci. Zákaz mu po týdnu naštěstí vypršel a kl-Spazmo se rozhodl, že si raději veškeré další hraní natočí, aby měl důkaz, že nepodváděl. Svůj další ban dostal teď v lednu. Tentokrát však permanentní, a tak se to rozhodl začít řešit. Pokusil se kontaktovat podporu EA, což bohužel nikam nevedlo. Odhodlal se tedy napsat přímo vývojářům z DICE na jejich Twitter, kde na jeho tweet zareagoval Ali Hasson, který slíbil, že se na problém podívá.

Po tom, co se k tomuto kl-Spazmo vyjádřil na Redditu se začalo objevovat více lidí s podobnou zkušeností. Jedním z nich byl např. i Minidoracat, který obsazoval horní příčky žebříčků nejlepších hráčů.

Největším problémem zůstává, že ač je FairFight daleko účinnější než např. Punkbuster, zabanoval několik hráčů na základě statistik ve hře, což by se určitě stávat nemělo. Doufejme, že se v budoucnu s těmito případy již nebudeme setkávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama