Just Cause 3 má problémy s fps a trpí dlouhými loadingy
Just Cause 3 Novinka Just Cause 3 má problémy s fps a trpí dlouhými loadingy

Just Cause 3 má problémy s fps a trpí dlouhými loadingy

Michal Burian

Michal Burian

112

Problémy se týkají Xbox One i PlayStation 4 verze.

Reklama

Den před vydáním se dozvídáme, že Just Cause 3 má problémy s frekvencí snímků za sekundu a trpí dlouhými loadingy. Dle zpráv na internetu se špatná optimalizace týká obou konzolí. PlayStation 4 i Xbox One hráče mají během hraní provázet očividné propady frekvence snímků za sekundu, kdy může klesnout až k 17fps. Navíc vše doprovází dlouhá doba načtení hry, když zemřete nebo se vám nepodaří splnit úkol, která může být i několik minut.

Server NX Gamer tvrdí, že pokud budete hrát hodinu, může loading trvat i 15 minut, což už je hodně nezvyklé. Jako další si hráči stěžují na šílené kousky umělé inteligence a podivnou fyziku předmětů a vozidel.

Vše má být způsobeno problémy s operační pamětí u obou konzolí. To se projevuje nejen propady fps, ale celkovými problémy, kdy hra pořádně neběží. Přitom vývojáři tvrdili, že hra poběží při stabilních 30 snímcích za sekundu, což se nekoná, ani v případě Xbox One verze, jež má snížené rozlišení z 1080p (PS4 verze) na 900p.

„Problémy jsou tak vážné, že vás společně s chybami mohou donutit vypnout hru,“ dodává NX Gamer. Uvidíme, zda tato skutečnost ovlivní recenze, které vyjdou dnes k večeru. Budeme vás informovat.

Pokud si říkáte, že vše opraví první patch, který vyjde zítra, tak tomu tak podle všeho nebude, aktualizace už má být ke stažení a žádné takové zlepšení nepřinesla. My budeme hrát Just Cause 3 až od zítřejšího dne na PC a PlayStationu 4, tak vám dáme vědět, jak to s těmi problémy je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama