Kabriolety v Need for Speed: Hot Pursuit
Need for Speed Novinka Kabriolety v Need for Speed: Hot Pursuit

Kabriolety v Need for Speed: Hot Pursuit

Jakub Hladík

Jakub Hladík

45

Ve studiu Criterion Games se pokoušejí o restart série Need for Speed a hodlají k tomu použít řadu nádherných vozů. EA zatím k Hot Pursuit oficiálně oznámilo 24 z 66 vozů. Nám se z dostupných materiálů podařilo odhalit ty zbývající.

Reklama

Pro složení seznamu bylo potřeba projít všechny zveřejněné screenshoty a videa. Poté začala puntičkářská práce trvající několik hodin, kdy se videa procházely frame po framu. Výsledkem je kompletní seznam 66 vozů, které se ve hře objeví. K některým je jako důkaz přiložen oficiální obrázek, u druhé části uvidíte obrázek vytípnutý z videa. Zbytek vozů byl zjištěn z licenčních ujednání či informací z blogu studia Criterion. Pár z nich bylo taktéž zahlédnuto v trailerech, ale jejich zachycení bylo znemožněno malým rozlišením. Dříve se takové obrázky používaly, dnes nám snad budou čtenáři věřit.

Kabriolety v rukou zákona

Překvapením je zařazení kabrioletů, což je věc v Need for Speed nevídaná. Dalo by se očekávat využívání jen na straně závodníků, obrázky však potvrzují opak. Policista za volantem kabrioletu vypadá docela vtipně, ale co, je to jenom hra. U oficiálně zveřejněných kusů bylo vždy řečeno, jestli budou k dispozici na obou stranách zákona. Závodníci si navíc užijí Chevrolet Corvette Grand Sport a nejvýkonnější verze klasických modelů Lamborghini, tedy Superveloce a Superleggera. Policisté mají potvrzené první čtyřdveřové Porsche Panamera Turbo, Dodge Viper SRT-10 a samozřejmě také původně policejní vozy Carbon Motors E7, Ford Crown Victoria a koncept Ford Police Interceptor.

Následující car list zcela odpovídá tomu neúplnému, zveřejněnému na stránkách EA. Podle zákulisních informací bude časem doplněný i vůz s pořadovým číslem 67. a to Pagani Zonda C9, jejíž reálná předloha ještě není zcela dokončena. Navíc nám zůstává SUV Porsche Cayenne Turbo, které je k vidění téměř v každém traileru. Je dost možné, že tento povoz budou mít k dispozici jen počítačem řízené policejní jednotky a k hráčům se vůbec nedostane. Stejný osud zřejmě čeká vozy účastnící se normálního provozu jako je např. Audi A4 a Dodge Ram.

Seznam aut

Alfa Romeo 8C Competizione - obrázekAlfa Romeo 8C Spider - obrázekAston Martin DBSAston Martin DBS Volante - obrázekAston Martin One-77 - obrázekAston Martin V12 VantageAudi R8 Coupé - obrázekAudi R8 Spyder - obrázekAudi TT RS Coupé - obrázekBentley Continental Superports Coupé - obrázekBMW M3 E92 - obrázekBMW M6 ConvertibleBMW Z4 sDrive35is - obrázekBugatti Veyron 16.4 - obrázekBugatti Veyron 16.4 Grand SportCarbon Motors E7Chevrolet Camaro SS - obrázekChevrolet Corvette Grand Sport - obrázekChevrolet Corvette Z06 - obrázekChevrolet Corvette ZR1 - obrázekDodge Challenger SRT8 - obrázekDodge Charger SRT8 - obrázekDodge Viper SRT-10 - obrázekDodge Viper SRT-10 ACR - obrázekFord Crown Victoria Police InterceptorFord GT - obrázekFord Police Interceptor ConceptFord Shelby GT500 - obrázekFord Shelby GT500 SuperSnake - obrázekJaguar XKR - obrázekKoenigsegg AgeraKoenigsegg CCX - obrázekKoenigsegg CCXR - obrázekLamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni - obrázekLamborghini Gallardo LP 560-4 - obrázekLamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder - obrázekLamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera - obrázekLamborghini Murciélago LP 640 - obrázekLamborghini Murciélago LP 670-4 Superveloce - obrázekLamborghini Reventón - obrázekLamborghini Reventón RoadsterMaserati GranCabrioMaserati GranTurismo S AutomaticMaserati Quattroporte Sport GT-S - obrázekMazda RX8 - obrázekMcLaren F1 - obrázekMcLaren MP4-12C - obrázekMercedes-Benz SL65 AMG Black EditionMercedes-Benz SLR McLaren 722 EditionMercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Mercedes-Benz SLS AMG - obrázekMitsubishi Lancer EVO X - obrázekNissan 370Z CoupéNissan 370Z RoadsterNissan GT-R Spec-V (R35) - obrázekPagani Zonda Cinque - obrázekPagani Zonda Cinque Roadster - obrázekPorsche 911 GT3 RS - obrázekPorsche 911 Targa 4S - obrázekPorsche 911 Turbo S CabrioletPorsche 918 Spyder - obrázekPorsche Boxter SpyderPorsche Carrera GT - obrázekPorsche Cayman S - obrázekPorsche Panamera Turbo - obrázekSubaru Impreza WRX STi - obrázek

Need for Speed: Hot Pursuit vychází 16. listopadu 2010 na PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Nintendo Wii. Vozy Alfa Romeo 8C Competizione a Ford Shelby GT500 budou dostupné jen pro předobjednávky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama