Kampaň GRID 2 nabídne přes 30 hodin hraní
Novinka Kampaň GRID 2 nabídne přes 30 hodin hraní

Kampaň GRID 2 nabídne přes 30 hodin hraní

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Codies potvrdili, že při současném interním testování napočítali v singleplayerové kampani přes 30 hodin závodní zábavy.

Reklama

V rozhovoru pro VG247 se producent studia Clive Moody zmínil o tom, že chtějí Codemasters změnit moderní trend krátkých kampaní a příběhů. Pokud budete chtít dohrát singleplayer na 100%, připravte si řádnou dávku trpělivosti.

„Je to masivní zážitek, který do sebe zahrnuje nejen hlavní závody, ale i nepovinné akce, jízdy a všechny výzvy. To by mělo hráče na nějakou dobu zaměstnat, a jakmile se kampaní prokoušou, bude na ně čekat multiplayer,“ řekl Moody.

„Všimli jsme si moderního trendu v herním průmyslu, kde na první pohled AAA tituly nabízí kampaň s délkou nějakých šest hodin, a to se nám nezdálo jako dostatečný obsah za peníze fanoušků. Chtěli jsme, aby toho bylo mnohem více,“ dodal vedoucí návrhář Ross Gowing.

A pak je tu multiplayer se svými žebříčky, závodními módy a systémem LiveRoute, který z dostupných prostředí vykouzlí miliony dynamických okruhů. Za své peníze si zkrátka odneseme pořádnou nadílku.

GRID 2 vychází 31. května letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama