Kampaň Star Wars: Battlefrontu 2 ve velkolepém traileru
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Kampaň Star Wars: Battlefrontu 2 ve velkolepém traileru

Kampaň Star Wars: Battlefrontu 2 ve velkolepém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Během kampaně, v níž se ujmeme velení elitní imperiální jednotky Inferno Squad, se podíváme na Naboo nebo do hradu Maz Kanaty.

Reklama

Pokud jde o marketingovou kampaň Star Wars: Battlefrontu 2, hlavní slovo v ní má multiplayer od DICE, který na sebe strhává většinu pozornosti. O singleplayerové kampani, kterou má na starosti studio Motive, se tedy dozvíme něco nového jen občas, a tak je každý zásadnější materiál pro fanoušky takřka událost. Platilo to o nedávné zveřejněné cut-scéně a platí to i o novém traileru, který doplňuje několik dní starý screenshot.

Včera večer jsme se dočkali několikavteřinové ochutnávky traileru díky pravidelnému pořadu The Star Wars Show, nyní máme k dispozici plnohodnotné video. To se zaměřuje na hlavní hrdinku Iden Versio, která velí elitní imperiální jednotce Inferno Squad. Tu dále tvoří Gideon Hask a Del Meeko a na vše dohlíží admirál Garrick Versio, otec Iden. Trailer přitom ukazuje, že v období mezi filmy Návrat Jediho a Síla se probouzí navštívíme třeba planety Naboo, Bespin a Vardos nebo měsíc Endor.

Dojde i na bitvu o Jakku, která rok po zničení druhé Hvězdy smrti spečetila osud Impéria a svým způsobem zapříčinila vznik Prvního řádu. V kampani navštívíme také planetu Takodana, na níž proběhne boj s legendární lodí Millennium Falcon. Do příběhu Iden budou navíc zapleteny známé postavy Star Wars světa. Z dřívějška víme, že se dostaví Luke Skywalker a Kylo Ren, a díky traileru je jisté, že v kampani bude hrát jistou roli i Leia nebo Maz Kanata.

Všimnout si můžeme i účasti různé techniky. Z animovaného seriálu Star Wars: Rebels (Povstalci) si tvůrci z Motive zjevně vypůjčili transporty, které jsou schopné převážet kráčející kolosy AT-AT, AT-ST a další vozidla. Chybět nebude ani povstalecký U-Wing z filmu Rogue One: Star Wars Story nebo loď Corvus, která slouží jako mobilní domov Inferno Squad.

Star Wars: Battlefront 2 vychází 17. listopadu. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama