Kampaň ve Wolfenstein: The New Order s délkou 15 až 20 hodin
Wolfenstein: The New Order Novinka Kampaň ve Wolfenstein: The New Order s délkou 15 až 20 hodin

Kampaň ve Wolfenstein: The New Order s délkou 15 až 20 hodin

Michal Burian

Michal Burian

63

Velký důraz je kladen na postavy a příběh. Na konzolích v rozlišení 1080p při 60fps.

Reklama

Střílečka Wolfenstein: The New Order se pochlubí slušnou délkou singleplayerové kampaně. Příběhová část by měla hráčům zabrat nějakých 15 až 20 hodin. To je na dnešní poměry velmi dobré, nemyslíte? Pokud se navíc rozhodnete plnit i vedlejší úkoly, tak se hraní o několik hodin ještě prodlouží.

Za novým Wolfensteinem stojí tvůrčí celek, který v minulosti pracovat například na The Chronicles of Riddick. Máme tak očekávat zajímavou zápletku, kde je velký důraz kladen na postavy. My už nějaký čas víme, že se opět dostaneme do kůže neohroženého hrdiny se jménem B.J. Blazkowicz, který žije ve fiktivním roce 1960 poté, co nacisté vyhráli druhou světovou války. Blazkowicz musíte udělat všechno pro to, aby zahájil protiútok proti nacistické moci, která ovládá celý svět. Podíváme se do Evropy, kde pronikneme do nacistické pevnosti a budeme bojovat proti legiím nepřátel. V tom všem nám budou pomáhat superzbraně, bez kterých by to bylo jistě nemožné.

Vše je tak úplně jinak, nacisté dokonce přistáli na Měsíci. Vraťme se ale k tomu hlavnímu, příběh začne v momentě, kdy se Blazkowicz probere, tedy po skončení prvního Wolfensteina 3D. Dobrou zprávou je, že hratelnost se má podobat her z 90. let.

Během hraní vám technologické stromy budou zpřístupňovat různé in-game výzvy, lepší stealth a hlavní hrdina bude moci nést dvě sniperky. Na závěr pak potěší brutální stránka hry, chybět totiž nebudou záběry, kdy někomu vystřelíte mozek z hlavy apod.

Rovněž bylo potvrzeno, že Wolfenstein: The New Order poběží na všech platformách při 60 snímcích za sekundu. Na PlayStation 4 a Xbox One v rozlišení 1080p.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama