Kan Colle Kai startuje 18. února
Novinka Kan Colle Kai startuje 18. února

Kan Colle Kai startuje 18. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

První náklad kopií hry bude obsahovat bonus v podobě Valentine Clear File.

Reklama

Vydání handheldové adaptace populární browser hry Kan Colle Kai bylo několikrát odloženo. Prvním hlavním důvodem pro zpoždění byl nárůst původního rozsahu a dalším důvodem byla potřeba vývojářů na doladění a na implementaci některých konečných úprav. Z původního květnového datu vydání se tedy termín nejprve přesunul na 27. srpna, ale nakonec vyjde hra až příští rok a to konkrétně 18. února.

Jako základ portu byla použita původní hra z internetového prohlížeče. Ta byla následně upravena pro ovládání na PS Vitě a bylo také vytvořeno úplně nové uživatelské rozhraní. Značných změn se dočkaly také herní systémy a nové budou také mapy. Součástí hry bude také většina Kanmusu (tedy dívčí lodě), známých z browser verze hry, ale další se budou časem objevovat patrně formou DLC. Změnil se také způsob hraní, který je zde více strategičtější a vychází z klasického turn-based systému.

Západní hráči mohou prozatím v lokalizaci pouze doufat. Obliba browser hry a také anime je velká, ale na dotazy ohledně anglické verze hry prozatím vydavatel neopověděl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama