Karetní Faeria je zdarma ke stažení na Steamu
Novinka Karetní Faeria je zdarma ke stažení na Steamu

Karetní Faeria je zdarma ke stažení na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Jestli si hru přidáte do své Steam knihovny během dnešního dne, zůstane vám už napořád.

Reklama

Jednou z těch zajímavějších karetních her, které najdete na Steamu, je podle některých hráčů Faeria, která kombinuje prvky karetních a strategických titulů. Jestli máte zájem o její vyzkoušení, ale nechce se vám platit za Early Access verzi, nyní jste se dočkali skvělé příležitosti.

Stačí v rámci Steam klienta navštívit stránku obchodu, kliknout na zelené tlačítko Instalovat hru a potvrdit přidání do knihovny. Pokud tak učiníte do zítřejší jedné hodiny v noci našeho času (tedy 11. 8. 1:00), Faeria zůstane ve vaší Steam knihovně už napořád.

Nutno podotknout, že pro trvalé vlastnictví skutečně stačí hru přidat do knihovny, nemusíte ji hned stahovat či spouštět. Stažení ani spuštění už nic nezmění.

Samozřejmě platí, že jestli akci prošvihnete a nestihnete hru aktivovat včas, bude pro vás Faeria opět placená, minimálně po dobu, kdy se bude nacházet v Early Access. Po vydání finální verze by hra měla být free-to-play (thx Bonpar).

Early Access verze Faerie se tak přidává na seznam placených her, které jste mohli získat napořád včasnou aktivací. V minulosti jste se tímto způsobem mohli dostat třeba k Left 4 Dead 2, Red Orchestře 2, Armě: Cold War Assault (dříve Operace Flashpoint), Sniper Elite V2 nebo k Amnesii: The Dark Descent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama