Kariéra v F1 2017 se zaměří i na historické formule
F1 2017 Novinka Kariéra v F1 2017 se zaměří i na historické formule

Kariéra v F1 2017 se zaměří i na historické formule

Michal Burian

Michal Burian

27

Budou součástí kariéry. Codemasters má i další novinky pro milovníky F1.

Reklama

Společnosti Codemasters a Koch Media dnes odpoledne oznámily nový díl licencovaných závodů F1. Letošní ročník vyjde 25. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

V tiskové zprávě vývojáři slibují návrat klasických formulí, stejně tak hlubší režim kariéry, četná vylepšení v multiplayeru a zcela nový herní mód nazvaný Championships.

V prvním traileru jsou k vidění tři historické formule, které budou také v F1 2017. Jde o legendární McLaren MP4/4 z roku 1988, který pilotovali Alain Prost a Ayrton Senna, Williams FW14B z roku 1992, ve kterém závodili Nigel Mansell a Riccardo Patrese, a Ferrari F2002 z roku 2002 od Rubense Barrichella a Michaela Schumachera. Celkem jich bude ve hře 11 + jeden bonusový historický vůz.

Poprvé v sérii budete mít možnost prožít kariéru pilota formule 1, který bude především závodit v moderních vozech, ale zároveň v průběhu celé sezóny budete dostávat pozvánky, abyste se zúčastnili speciálních událostí a zajezdili si s historickými vozy F1. Součástí F1 2017 budou ještě čtyři alternativní verze okruhů a nové herní možnosti. Potěšující je také informace, že s historickými formulemi budeme moci závodit v dalších módech, včetně online multiplayerových módů a časovek.

Moderní formule budou vypadat stejně jako v televizi. Codemasters zahrnou do F1 2017 všechny změny, které letošní sezónu provázejí, včetně výkonnosti a vzhledu, skutečnosti budou samozřejmě odpovídat i pneumatiky Pirelli.

Pokud si F1 2017 předobjednáte nebo koupíte v den vydání, získáte hru ve speciální edici, která vám ve hře zpřístupní ikonický McLaren MP4/4 z roku 1988. Pro ostatní bude odemčen později, pravděpodobně za dodatečnou investici. O dalších 11 historických formulí se ale nemusíte bát, ty budou zahrnuty ve všech edicích F1 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama