Kazuhisa Wada by chtěl informovat západ rychleji
Persona 5 Novinka Kazuhisa Wada by chtěl informovat západ rychleji

Kazuhisa Wada by chtěl informovat západ rychleji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Hlavní režisér týmu série Persona, chce zkrátit mezeru mezi oznámeními pro Japonsko a pro zámoří.

Reklama

Hlavní režisér vývojářského týmu série Persona Kazuhisa Wada v nedávném rozhovoru s 4Gamerem sdělil docela zajímavou informaci ohledně svého přístup ke zveřejňování novinek na západě.

Kazuhisa Wada přímo řekl, že v posledních třech letech pracoval na vydání Persony 5 Royal a za tu dobu došlo k několika problémům, které nazval "osobní pokusy a omyly". Podle Wady to byly tři roky prací, které dopadly dobře, ale také věcí, na které musí neustále myslet. Rád by teď podíval komplexně na úplně všechno a rozhodl se, na co se musí zaměřit primárně. V této souvislosti mluvil i o svém přístupu k zahraničí.

"V poslední době věnuji pozornost našemu promo materiálu pro Japonsko, aby byl uvolňován v reálném čase, a to je přesně to, co bych rád předával dál. Chci se co nejvíce snažit o zkrácení časové mezery mezi zprávami a obsahem, které mají původ v Japonsku. Tímto způsobem bychom mohli naše nadšení z práce sdílet společně s větším množstvím lidí po celém světě. Prosím, nepřestávejte nás podporovat!"

Persona 5 Royal je v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4. Ve zbytku Asie vychází 20. února a v Severní Americe a v Evropě (bude obsahovat více jazykových možností) 31. března 2020.

Zdroj: 4Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama