Kdo další dabuje postavy v Uncharted 4?
Novinka Kdo další dabuje postavy v Uncharted 4?

Kdo další dabuje postavy v Uncharted 4?

Michal Burian

Michal Burian

11

Odhalena trojice nových herců.

Reklama

V nedávném příběhovém traileru jsme mohli vidět trojici nových postav. Neil Druckmann z Naughty Dog následně na svém Twitteru prozradil jména herců, kteří na předlohách spolupracovali.

V Uncharted 4 se můžete těšit nejen na známé tváře, jako je Nolan Norh (Nathan Drake), Troy Baker (Samuel Drake), Laura Bailey (Nadine Ross), Emily Rose (Elena Fisher) nebo Richard McGonagle (Victor Sullivan), ale také na:

Chase Austina jako mladého Sama. Tohoto herce jste mohli vidět v televizních seriálech Hráč nebo Dr. House. Druhým nově představeným je Warren Kole (Rafe). Ten se proslavil třeba ve 24 hodin (Brian Gedge). A posledním pánem na holení je Robin Atkins Downes. Ten v Uncharted 4 nadaboval dosud nepřestavenou postavu. Samotného herce potom můžete znát třeba z Batman vs. Robin či Liga spravedlivých: Zánik.

Na všechny herce, respektive dabéry, Uncharted 4 se můžete podívat na IMDb.

Na závěr pro vás máme jeden koncept. Na něm uvidíte, jak měl původně vypadat hrdina a prostředí Uncharted. Artwork vznikl v době, kdy Naughty Dog uvažovali o velkém projektu, z něhož se nakonec vyklubala jedna z nejlákavějších sérií na PlayStationu..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama