Kdo je Batgirl v Batman: Arkham Knight?
Batman: Arkham Knight Novinka Kdo je Batgirl v Batman: Arkham Knight?

Kdo je Batgirl v Batman: Arkham Knight?

Michal Burian

Michal Burian

22

Odhalena identita bonusové postavy, která bude mít svůj samostatný příběh v Arkham Knight.

Reklama

V pondělí jsme se dozvěděli, že po vydání Batman: Arkham Knight vyjde dodatečný balíček Batgirl: A Matter of Family, který nám umožní si zahrát za Batgirl v úplně nové lokaci a s novým příběhem, který bude předcházet událostem z Arkham Knight. Od té doby se fanoušci snažili přijít na to, kdo Batgirl vlastně je.

Fanoušci pátrali v komiksech a nejpravděpodobněji se jim zdálo, že Batgirl je ve skutečnost Barbara Gordon - dcera komisaře Gordona - nebo Cassie Cain - dcera Davida Caina, známého zabijáka. Jaké verzi více věříte?

Už jste si vybrali? Pokud ano, můžeme se posunout dál. Nad fanoušky se nakonec slitoval Sefton Hill, šéf vývoje Batman: Arkham Knight a spoluzakladatel Rocksteady Games, který na svém osobním Twitteru potvrdil, že Batgirl je skutečně Barbara Gordon.

Lze tak předpokládat, že se Arkham Knight bude točit i kolem smrti Jokera.

Máme tu tedy další novinku, tou hodně zásadní je skutečnost, že během boje bude možné přepínat mezi Batmanem a dalšíma postavami, což umožní vytvářet velmi zajímavá komba ve spojení Batman, Robin, Nightwing a Catwoman. Podívejte se sami, bylo to ukázáno v nedávném traileru.

Hill navíc škádlí novými videi, které nám přiblíží vývoj hry. Máme je čekat v nejbližších dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama