Ken Levine chystá novou sci-fi hru
Novinka Ken Levine chystá novou sci-fi hru

Ken Levine chystá novou sci-fi hru

Michal Burian

Michal Burian

17

Tvůrce BioShocku prozradil první detaily o svém chystaném projektu, na kterém pracuje s menším týmem.

Reklama

Za necelý měsíc to bude rok, co jsme byli šokování zavřením studia Irrational Games, které nám přineslo System Shock nebo BioShock. Zakladatel Ken Levine se dohodl se společností Take-Two, že Irrational Games skončí a místo něho vznikne menší tvůrčí celek, který se pustí do vývoje menších, ale o to zajímavějších projektů.

O jejich nové hře jsme toho do dnešního dne moc nevěděli. Nedávno dostal Ken Levine nápad, že se ho jeho fanoušci na Twitteru mohou zeptat na různé otázky ohledně neodhaleného projektu. Kupodivu jim otevřeně odpověděl a my se tak dozvíme první detaily.

Hra nebude nijak navazovat na úspěšný BioShock. Levine na svou oblíbenou hru nechce zapomenout, ale zároveň chce hráčům nabídnout něco nového. S tím rozhodně souhlasím. Zasazena by měla být do nějakého futuristického sci-fi universa nebo alespoň mít sci-fi atmosféru v malém otevřeném světě (ale ne nutně venkovním) s různými RPG questy a příběhem.

Hra bude rozdělena do segmentů, ale ne jako u her od Telltale Games. Příběhová část zahrne dabing a NPC postavy. Vše bude psáno tak, aby byla hra poutavá a hráče bavila a on byl spokojen s její celkovou délkou. Budeme si moci vytvořit i vlastního hrdinu.

Prototyp hry by měl být hotov za několik měsíců. Potom nám bude moci Ken Levine prozradit více. Jak se ale zdá, s novým titulem je spokojen a vyhovuje mu, že na ní pracuje s menším týmem, kde není taková nervozita jako v případě Irrational Games s BioShockem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama