Kena: Bridge of Spirits Novinka Kena: Bridge of Spirits klepe na dveře, podívejte se na závěrečnou ukázku

Kena: Bridge of Spirits klepe na dveře, podívejte se na závěrečnou ukázku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

41
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Hra vychází už zítra.

Reklama

Očekávaná příběhová akční adventura Kena: Bridge of Spirits vychází již zítra 21. září. Vývojáři ze studia Ember Lab tuto událost oslavují závěrečným trailerem. Hra na sebe už od oznámení poutá pozornost zejména svým vizuálním zpracováním.

Nejnovější ukázka však nabízí rovněž pohled na hratelnost a souboje s nepřáteli. Právě akční pasáže budou společně s průzkumem různých lokací tvořit důležitou součást hry. Autoři dále lákají na bohatý příběh, zajímavé postavy a speciální schopnosti hlavní postavy. Dohrání hry by mělo zabrat 15 až 20 hodin.

Kena: Bridge of Spirits vychází na PS4, PS5 a PC (Epic Games Store). Hráči na PS5 budou mít na výběr ze dvou režimů. Fidelity režim nabídne nativní 4K a 30 FPS. Druhou možností bude performance režim, který umožní hraní v 4K upscale a 60 FPS.

Pro hráče na PC je připravena podpora DirectX 12. Na všech platformách bude dále k dispozici foto mód, jehož ukázku si můžete prohlédnout níže. Cena hry byla stanovena na 40 dolarů/900 korun. Za deluxe edici si vývojáři řeknou o 50 dolarů/1100 korun.

Jak se vám Kena zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama