Vydání Kena: Bridge of Spirits odloženo na příští rok
Kena: Bridge of Spirits Novinka Vydání Kena: Bridge of Spirits odloženo na příští rok

Vydání Kena: Bridge of Spirits odloženo na příští rok

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Koronavirová pandemie způsobila odložení vydání další hry.

Reklama

Vydání Akční adventury Kena: Bridge of Spirits, od vývojářského studia Ember Lab, bylo odloženo na první čtvrtletí roku 2021. O této informaci byli fanoušci informovaní skrze příspěvek na Twitter účtu společnosti.

Studio vysvětluje, že problémy, způsobené světovou koronavirovou pandemií, zpomalil jejich práci a vývoj hry více, než původně očekávali.

"Tento rok přinesl mnoho výzev a náš přechod k práci z domova způsobil, že se vývoj zpomalil více, než jsme doufali. Z tohoto důvodu jsme učinili obtížné rozhodnutí odložit vydání Kena: Bridge of Spirits na první čtvrtletí roku 2021. Toto rozhodnutí pro nás nebylo lehké učinit, ale cítíme, že je to nejlepší pro hru a pohodu týmu,“ sdělují vývojáři ve svém prohlášení.

Studio Ember Lab v nedávné době uvedlo podrobnosti o tom, co v případě PlayStation 5 verze, Kena: Bridge of Spirits nabídne na herní, příběhové, ale i vizuální úrovni. Hra Kena: Bridge of Spirits byla oznámená dříve letošního roku během PlayStation konference.

Stále ovšem platí, že Kena: Bridge of Spirits bude vycházet na platformy PlayStation 4, PlayStation 5 a PC. V případě PC se jedná konkrétně o Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama