Podívejte se, jak vypadá Kena: Bridge of Spirits na různých platformách
Kena: Bridge of Spirits Novinka Podívejte se, jak vypadá Kena: Bridge of Spirits na různých platformách

Podívejte se, jak vypadá Kena: Bridge of Spirits na různých platformách

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jak si stojí PC verze v porovnání s PS5 a PS4?

Reklama

Pokud se náhodou rozmýšlíte nad tím, jakou platformu zvolit pro hraní akční adventury Kena: Bridge of Spirits, tak by vám mohla pomoct dvojice videí od autorů youtubového kanálu ElAnalistaDeBits. Ti se specializují na porovnávací videa, ve kterých proti sobě postaví různé verze her.

V případě Keny se první video věnuje srovnání verze pro PC a PlayStation 5. Zde je souboj vcelku vyrovnaný. Až při detailnějším pohledu si lze všimnout u PC verze o něco propracovanějších stínů a výraznější ambientní okluze. PC verze je prezentována v maximálních detailech a běží na grafické kartě RTX 3080. Pro připomenutí dodáváme, že hráči na PS5 mají na výběr z performance módu (60 FPS a 4K upscale) a fidelity režimu (30 FPS a nativní 4K).

Druhé porovnávací video se zabývá čistě konzolemi od Sony, které zastupuje PlayStation 4, PlayStation 4 Pro a PlayStation 5. Zde už je rozdíl mezi jednotlivými generacemi patrnější. Základní PS4 zvládne hru rozběhat pouze na 30 FPS a rozlišení 1080p. PS4 Pro zůstává rovněž u 30 FPS, ale nabízí rozlišení 1440p.

PS5 se dle očekávání oproti svým starším kolegům těší z lepší dohlednosti objektů, detailnější vegetace a zejména výrazně kratších nahrávacích časů. Zatímco pátý PlayStation načte scénu za méně než čtyři sekundy, tak PS4 a PS4 Pro potřebují 15 až 23 sekund.

Majitele starších konzolí ale může těšit fakt, že i základní PS4 se až na pár náročných momentů stabilně drží hranice 30 FPS a nedochází k propadům frameratu.

Pokud se o hře Kena: Bridge of Spirits chcete dozvědět více, tak vás odkážu na naše dojmy z hraní, které jsme doprovodili živým vysíláním.

Jakou platformu zvolíte vy?

Krabicovou verzi hry, která vychází v listopadu, si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama