Kinect pro PC v detailech
Novinka Kinect pro PC v detailech

Kinect pro PC v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Microsoft vypustil do éteru několik čerstvých detailů o vlastnostech, kterými by měl oplývat softwarový balíček Kinectu pro PC.

Reklama

PC verze Kinectu byla potvrzena už v únoru, SDK nástroje a především jejich obsah se však začíná odhalovat až teď. Nástroje mají dovolit využívat pohybového senzoru v mnoha počítačových programech a spíše se orientují na práci, než na zábavu. SDK nástroje mají dorazit už na jaře, Microsoft ale poodhalil něco málo informací teď.

Vlastnosti SDK nástrojů:

- vylepšené zpracování zvuku, jenž využívá čtyřsměrné matice mikrofonu pro plné potlačení akustického šumu a ozvěny pro krystalicky čisté zvuky.

- vylepšená detekce zdroje zvuku, která zjednodušuje práci softwaru pro rozpoznání hlasu a zvyšuje tak jeho kvalitu.

- větší propustnost dat hloubkového senzoru, který vypočítává vzdálenost mezi kamerou a objektem, což pro změnu zlepší a zrychlí reakci uživatelského rozhraní.

- vylepšení senzoru pro rozpoznání kostry člověka, který bude mnohem rychleji a lépe rozpoznávat jednotlivé končetiny i klouby až dvou lidí najednou.

Chybět samozřejmě nebude ani podrobný tutoriál, který vysvětlí, jak senzor správně používat. Teď už aby toho využily naše školy a byly bychom štěstím bez sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama