Kingdom Come: Deliverance 2 odhalilo krátký střípek z hraní
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 odhalilo krátký střípek z hraní

Kingdom Come: Deliverance 2 odhalilo krátký střípek z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

K dispozici jsou také obrázky z natáčení premiérové ukázky.

Reklama

Vývojáři z pražského studia Warhorse před třemi týdny představili Kingdom Come: Deliverance 2. Na úvodní prezentaci a premiérový trailer v uplynulých dnech navázalo zveřejnění první skladby ze soundtracku. Zájem vzbudilo také soukromé video Daniela Vávry, který krátce ukázal hlavní nabídku a potvrdil podporu technologií jako Nvidia DLSS a AMD FSR.

Další kratičký střípek přímo ze hry odhalila nedávná reportáž České televize. V níže přiloženém videu můžete konkrétně vidět procházku okolo jednoho z kutnohorských kostelů, který kromě samotného prostředí ukazuje také několik NPC postav. Právě na jejich realistické animace a zobrazení upozornila komunitní tvůrkyně a bývalá komunitní manažerka studia GoldKnights Roxy Clark.

Kromě tohoto krátkého videa se můžete níže podívat na více než 20 obrázků z natáčení úvodní prezentace, které rovněž probíhalo v Kutné Hoře. Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v průběhu letošního roku na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Krabicovou verzi hry si můžete předobjednat v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama